Annonce
112

Kampklædt politi med våben i Aarhus C: Mand ført ud fra opgang med hætte trukket op over hovedet

Et område omkring Ingerslevs Plads i Aarhus er spærret af. Foto: Morten Svith
En person sidder til afhøring på politigården.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi har mandag eftermiddag været talstærkt tilstede i Montanagade og ved Ingerslevs Plads.

Klokken cirka 17.15 blev en mand ført ud af en opgang i Montanagade, hvor der tidligere gik kampklædte betjente ind.

Manden havde trukket hætten op over hovedet, så man ikke kunne se, hvem han var. Og havde hænderne på ryggen, da han blev ført ud.

Ud over de to betjente, der førte ham ud, kom efterfølgende seks betjente ud, så der har været otte betjente i opgangen.

Ifølge Århus Stiftstidende oplysninger skulle det dreje sig om en lejlighed på 4. sal.

Ifølge politiet er en person anholdt, og vedkommende sidder nu på Politigården med henblik på yderligere efterforskning.

Fra Østjyllands Politi lyder det:

Vi har nu ophævet afspærringen af Montanagade i det centrale Århus. Vi har løst en opgave, hvor vi har sikret tryghed, sikkerhed, fred og orden.

Det var i denne opgang i Montanagade kampklædte betjente med beskyttelsesskjold gik ind mandag eftermiddag og senere kom ud med en hætteklædt mand. Foto: Google Maps
Annonce

Våben og store beskyttelsesskjold

Dramaet startede kort før 16.00, da Østjyllands Politi afspærrede Ingerslevs Plads og Montanagade og bad nysgerrige borgere holde sig væk. Hurtigt kom en række kampklædte betjente med hjelm, skudsikre veste og våben til gaden. To betjente gik ind i opgangen i Montanagade, der ligger tættest på Ingerslev Plads med store beskyttelsesskjold.

På Twitter skrev politiet på det tidspunkt:

Vi er til stede i området omkring Skt. Pauls kirke i det centrale Århus, hvor vi har afspærret en gade. Vi beder om arbejdsro og vi beder folk om at respektere afspærringerne. Intet yderligere.

Klokken 17.10 begyndte betjente at fjerne en del af afspærringen, og et par betjente tog deres veste af, og kort efter blev en mand så ført ud af opgangen i håndjern.

Opdateres ...

Foto: Bo Nørgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce