Annonce
Østjylland

Politibetjent tæt på at blive kørt ned: Ville stoppe bil ved hastighedskontrol på Silkeborgvej

En politibetjent var tæt på at blive kørt ned, da han mandag aften ville stoppe en bil for at køre for hurtig. Genrefoto: Johan Gadegaard

AABYHØJ: En politibetjent var tæt på at blive kørt ned, da der blev foretaget en hastighedskontrol på Silkeborgvej i Aabyhøj.

Patruljen målte med en laser på en strækning, hvor hastighedsbegræsningen lyder på 50 kilometer i timen.

På et tidspunkt kom en bil kørende på strækningen i meget høj fart. Den ene betjent stillede sig derfor ud på vejen og gjorde tegn til, at bilisten skulle sætte farten ned og køre ind til siden.

Det havde føreren af bilen dog ingen intentioner om, og fortsatte med uændret fart, så betjenten måtte springe til siden for ikke at blive ramt.

Kollegaen hoppede med det samme ind i patruljebilen og fulgte efter bilisten, men mistede hurtigt bilen af syne.

Ved Aabyhøj Torv fik betjenten dog øjenkontakt med en mandlig cyklist, der pegede ind på en parkeringsplads, hvor betjenten lige nåede at se den pågældende bil forsøge at gemme sig bag en anden bil.

Betjenten steg derfor ud og løb hen til bilen. Idet han kom frem til bilen, blev døren åbnet med det samme og føreren af bilen sagde, at han godt nok havde set betjentens kollega på vejen, men at han troede, at det ikke var ham, som de ville have fat i.

Den 55-årige mand blev sigtet for forsøg på vold mod polititjenestemand ved at have været tæt på at påkøre betjenten på vejen, og da han virkede narkopåvirket, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Bor du i et område med høj eller lav smitte: Find dit sogn på kortet

Annonce