Annonce
Hedensted

Politi: Vi er opmærksomme på skaterbanen

Sidste sommer var der flere tilfælde af ungdomsfester på offentlige arealer i blandt andet Lindved, Uldum og Rask Mølle, hvor områderne efterfølgende flød med glasskår og affald, men i år har der endnu kun været ganske få henvendelser til politiet om det samme. Foto: Morten Pape
Politiet har i år ikke modtaget konkrete anmeldelser fra skaterbanen i Rask Mølle, men vil dog lægge vejen forbi stedet med jævne mellemrum i løbet af sommeren.
Annonce

Rask Mølle: Skaterbanen i Rask Mølle er på vores fokusliste, og vi vil lave skærpet tilsyn på stedet i løbet af sommeren.

Sådan lyder det fra landbetjent Kent Birk, der har ansvaret for Rask Mølle og omegn. Han har for nylig selv været en tur forbi stedet, dog uden, at han oplevede noget mistænkeligt.

- Men vi har lidt ekstra tid om sommeren, som vi kan bruge til netop at holde øje med sådan nogle steder, hvor de unge mødes, og der er skaterbanen i Rask Mølle ét af vores spotpunkter. Det skal jo stoppes på en eller anden vis, slår landbetjenten fast.

Han fortæller, at politiet sidste år fik et par anmeldelser om høj musik, smadrede flaske mv. ved skaterbanen, men at der udover henvendelsen fra Anja Andersen, ikke er kommet nogle konkrete anmeldelser derfra i år.

- Problemer derude sidste år gik i sig selv igen. Om det var fordi, det blev vinter eller der blev gjort opmærksom på det, ved jeg ikke. Men nu er vi selvfølgelig opmærksomme på det igen - også på mistanken om stoffer. Det er klart, at hvis vi møder nogle af de personer derude, som vi ved har med salg af stoffer at gøre, så tjekker vi dem ekstra grundigt, lyder det fra Kent Birk.

Annonce

Færre henvendelser

I følge hans kollega i Tørring Michael Tranholm er der generelt ikke samme udfordringer med larmende fester i det fri, hærværk med videre som sidste år.

- Selvfølgelig er der nogle unge mennesker, der holder lidt fester hist og pist, men vi får ikke den samme mængde henvendelser om unge, der samles ved skoler osv. som vi tidligere har fået. Om det skyldes, at der f.eks. er oprettet Natteravne i Uldum, SSP har et øget fokus eller at sommeren bare ikke rigtig er gået igang endnu, ved jeg ikke, lyder det fra Michael Tranholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce