Annonce
Odder

Politi til naboer: Snup en kold øl

Politiet er glade for, at beboere i Hou hjalp til med at fange tyv. Arkivfoto
Borgeres sms-kæde med signalement advarede mod mistænkelig mand på elcykel. Han blev fanget af politiet og er sigtet for flere indbrud.
Annonce

Hou: Stik lige din nabo en kold øl eller en cola og sig tak for samarbejdet. Sådan lyder opfordringen til borgere i Hou fra politiet, efter at godt naboskab i byen var med til at stoppe en indbrudstyv.

Hou var et af flere steder, hvor naboer hjalp politiet med at stoppe indbrudstyve i løbet af den forgangne weekend, oplyser Østjyllands Politi på sin Facebookside.

Historien er som følger: I løbet af fredag og lørdag havde der været flere indbrud i Hou. Det fik beboere til at reagere, og via en sms-kæde opfordrede de alle til at holde ekstra øje.

En del havde set en mistænkelig mand køre rundt på en elcykel flere steder i byen, og et signalement af manden blev sendt rundt og givet videre til politiet.

Annonce

Kvinde blev vækket

Natten til søndag vågnede en kvinde i sit hjem og så lyset fra en lommelygte. Hun hørte en person løbe ud af huset og ringede til politiet.

De betjente, der kom til byen, havde tidligere været til indbrud i området. De havde også hørt om sms'erne og den mistænkelige mand på cykel, så de besluttede sig for at kigge sig lidt omkring.

Politiet fik øje på en cyklist, der matchede signalementet. Han fik travlt med at komme væk og lystrede ikke politiet råb om at standse. En patruljehund blev sendt efter manden, som blev fanget og anholdt. Ifølge politiet gemte han på flere koster og blev sigtet for flere indbrud i byen.

- Brug gerne Nabohjælp og sms-kæde, så I ved, hvem der er væk, og hvor der ikke burde komme gæster, skriver politiet på sin Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce