Annonce
Østjylland

Politi efter massiv bøderegn på Viborgvej: Færdselsreglerne er IKKE sat ud af kraft

Der blev blitzet flittigt på Viborgvej søndag aften, fortæller politiet. Arkivfoto: Axel Schütt
Der bliver forsat kørt alt for stærkt på de østjyske veje, lyder det fra politiet, der søndag aften fangede en bilist med 116 km/t på en vej, hvor man kun må køre 60.
Annonce

ØSTJYLLAND: Østjyderne har fået ros fra politiet for at følge myndighedernes anvisninger i løbet af de seneste par uger.

Men et sted har det knebet med at overholde reglerne: På vejene.

Mandag er politiet nemlig igen ude med en nyhed om, at mange søndag blev fanget i en fartkontrol på Viborgvej.

En fotovogn i Fajstrup fik således søndag aften travlt med blitzen, da alt for mange bilister havde foden plantet hårdt på speederen. På omkring tre timer blev der skrevet ikke færre end 40 sager med hastighedsoverskridelser.

To bilister nåede op på hastigheder på henholdsvis 126 og 131 km/t, hvilket koster dem en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Tre skal til en kontrollerende køreprøve, fordi de får en betinget frakendelse af kørekortet ved at køre henholdsvis 112 og 116 km/t på en strækning, hvor man kun må køre 60 km/t, mens 11 bilister fik sig et klip i kortet, lyder nogle af sagerne fra fartrazziaen søndag.

Annonce

Reglerne gælder stadig

Derfor må Østjyllands Politi atter understrege, at færdselsreglerne IKKE er sat ud af kraft, og uanset trafikmængden er høj fart fortsat yderst farligt, fortæller man i mandagens døgnrapport.

- Det er vigtigt at fortælle, at selv om vi har flere patrujler på gaden for at holde øje med corona-relaterede forhold, så foregår der altså stadig efterforskning, og vi har stadig færdselskontrol på vejene, sagde politidirektør Helle Kyndesen fredag.

Noget der blev understreget igen mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Udsigt til brandslukning resten af aftenen: Vi skal ind fra ydersiden, og det tager tid

Annonce