Annonce
forside

Politi: 26-årig mand fortsat i kritisk tilstand efter fald, men ikke død

En 26-årig mand fra Horsens er i kritisk tilstand, efter han faldt ud af et vindue fra første sal. Arkivfoto.

En mand i 20'erne faldt ud af et vindue fra første sal i Griffenfeldtsgade i Horsens og blev kørt på hospitalet i Aarhus med hovedlæsioner.

Horsens: En mand på 26 år er kommet slemt til skade, da han ville lade vandet ud af et vindue, mens han og tre andre mænd i 20'erne var samlet i en lejlighed i Griffenfeldtsgade i Horsens lørdag aften.

Siden søndag over middag har der floreret kondolencer og udsagn om mandens død på diverse Facebook-sider, men mandag morgen kan politiet oplyse, at den 26-årige fortsat er i kritisk tilstand, men ikke død.

- En dugfrisk melding fra afdelingen, hvor han er indlagt på hospitalet, oplyser mandag morgen kl. 9.40, at han fortsat er i kritisk tilstand, men ikke død, siger fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi, til Folkebladet.

Den tragiske hændelse fandt sted natten til søndag til en fest i Horsens midtby.

- Klokken 0.25 bliver manden fundet på fortovet hårdt kvæstet, og hans tilstand er kritisk, oplyste vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz søndag.

Den 26-årige mand fra Horsens og en flok venner var samlet i en lejlighed på første sal, hvorfra manden faldt ned på gaden.

- Der er nogle personer samlet i lejligheden, og manden har enten stået eller siddet i vindueskarmen og fået lyst til at lade sit vand. Der er han så formodentlig faldet ud af lejligheden og har ramt med hovedet, så han er blevet alvorligt kvæstet, lød det fra vagtchefen.

Annonce

Ulykke eller forbrydelse?

Søndag oplyste politiet desuden, at det var uvist, om der var sket en forbrydelse i forbindelse med, at manden faldt ud ad vinduet.

- Lige nu undersøger vi stadig, om der er sket en ulykke eller forbrydelse. Vi er ved at afhøre vidner. De var fire personer i alt i lejligheden, hvor der har været fest og er blevet nydt alkohol. Så om manden af egen drift har urineret ud af vinduet og mistet balancen, eller der er sket noget strafbart, er vi ved at undersøge. Men vi formoder, at det er en ulykke, sagde vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce