Annonce
AC Horsens

Pohls nye verden: Har aldrig spillet om nedrykning

Jannik Pohl er tilbage i AC Horsens' trup til kampen mod Lyngby. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Angriberen er ved at have overvundet problemerne med den ene akillessene og melder sig klar til nøglekampen mod Lyngby.
Annonce

Horsens: AC Horsens har måttet se bort fra Jannik Pohl i de seneste kampe. Angriberen var fast mand i de første kampe, men akillessenen drillede, og sundhedsstaben frygtede, at den kunne briste.

Men nu er Jannik Pohl tilbage.

- Jeg har trænet nogle gange nu, og det føles godt. Jeg er i hvert fald så klar, at jeg kan bidrage i kampen mod Lyngby, siger Jannik Pohl.

Kampen er mellem de to dårligst placerede hold i Superligaen, så det er tre meget vigtigt point, der er på spil på Lyngbys hjemmebane.

- Vi kan se frem til to vigtige og spændende kampe mod Lyngby og Vejle Boldklub. Det er vigtigt, at vi ikke har for langt op til holdene foran os i tabellen, siger Jannik Pohl.

Det er første gang i karrieren, at han er involveret i en nedrykningskamp.

- Jeg har aldrig prøvet at spille om nedrykning før, men det ændrer ikke så meget. Alle kampe er som udgangspunkt ens, og de giver alle chancen for at få tre point, siger Jannik Pohl.

- I nogle kampe er den chance lidt større end i andre, og det kunne være fremragende, hvis vi var i stand til at få vendt udviklingen med to sejre over Lyngby og Vejle Boldklub, siger angriberen.

Han er spændt på, hvor meget kampenes betydning, får for selve spillet.

- Der er noget ekstra på spil, når de to nederste hold i Superligaen mødes, og det samme gælder i et lokalopgør. Den slags kampe har det med at have deres eget liv, siger Jannik Pohl.

Annonce

Et mål i hver anden kamp

I kampen mod FC Midtjylland lavede han sine to første mål for AC Horsens.

- Jeg står noteret for to mål i fem kampe i denne sæson, så det vil betyde meget at komme på måltavlen mod Lyngby. Med tre scoringer i seks kampe vil det svare til en scoring i hver anden kamp, og det er et snit, som jeg selvfølgelig godt kunne tænke mig at holde, siger Jannik Pohl.

AC Horsens har haft meget svært ved at lave mål i denne sæson, så der er brug for noget ekstra i øjeblikket.

- Det er en fælles opgave for os. Det er svært at lave mål, hvis vi ikke kommer frem til chancer. Det sidste er en forudsætning, og det har vi trænet en del på de seneste dage, så vi bedre kan finde nogle løsninger på den sidste tredjedel af banen, siger Jannik Pohl.

Fredag kl. 19 på Lyngby Stadion bliver første mulighed for at vise, at det arbejde har båret frugt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce