Annonce
Østjylland

Planlagt opgør: 11-årig pige havde kniv med til konfrontation aftalt over sociale medier

Pigerne blev alle afhørt på politistationen, mens deres forældre og en repræsentant fra kommunen var til stede. Arkivfoto: Dado Ruvic
Uoverensstemmelser på sociale medier førte til, at tre piger 13, 12 og 11 år aftalte at mødes i området ved Bruuns Galleri. Den 11-årige havde en kniv med.
Annonce

AARHUS: Tre piger på 13,12 og 11 år var torsdag aften i et voldsomt slagsmål ved området mellem Bruuns Galleri og DGI-Huset.

En vagt fra Bruuns Galleri i Aarhus tilkaldte politiet, da han opdagede et voldsomt slagsmål mellem pigerne. Ifølge vagten stod de to ældste piger og slog og sparkede den 11-årige, som var bevæbnet med en kniv.

Vagten fik skilt pigerne ad og tilbageholdt dem, indtil politiet kom frem. De to piger, der havde sparket og slået, viste sig at være henholdsvis 12 og 13 år. Pigen med kniven var 11 år.

Pigerne forklarede, at de havde haft nogle uoverensstemmelser på de sociale medier og havde aftalt at mødes. Et møde, der så var endt med en voldsom konfrontation.

De blev alle kørt til politistationen, hvor de blev afhørt, mens deres forældre og en repræsentant fra kommunen var til stede.

Østjyllands Politi vil nu foretage en vurdering af, om pigerne skal henvises til Ungdomskriminalitetsnævnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Annonce