Annoncørbetalt indhold

Planlæg næste års ferie allerede nu

Denne artikel er sponsoreret.

Har du købt udenlandsferie til sommeren 2020, så sidder du sikkert i den situation, der hedder, at du ikke kan komme ud at rejse alligevel pga. coronavirus og risikoen for smitte med covid-19. Men en sommer i Danmark kan nu også være ganske rar, og hvis du virkelig ikke kan vente med at komme ud at opleve verdenen, så kan du allerede nu planlægge næste års ferie.

Pandemien er efterhånden under kontrol flere steder i verdenen, så udsigten til at grænserne åbner igen senere på året, er ganske gode. Mens du venter, kan du derfor lave forarbejdet, så du ikke behøver gøre andet end at tage kufferten under armen og hoppe på næste fly, når muligheden er der. I denne artikel får du derfor 5 ideer til, hvor der er varmt i februar – perfekte rejsedestinationer til dig, som elsker sol og varme.

1. Charmerende Cuba Cuba er kendt for sin musik, farverige gader, høje palmetræer og varme smil. Men landet byder på mere end en fantastisk gæstfrihed og bedårende nysgerrighed, Cuba har også en fascinerende historie og kultur. Er du typen, der både er til lækre badestrande og byvandring med henblik på at opdage imponerende arkitektur, så er Cuba et must-visit.

Temperaturerne er også gode, og i februar kan du glæde dig til en dagstemperatur på omkring 25 grader. Om natten er der ca. 18 grader, så du skal ikke være nervøs, hvis du glemmer at pakke en varm sweater.

2. Enestående Egypten Er du vild med historie og monumenter fra en svunden verden, så er det Egypten, at du skal besøge i februar. Egypten er hjem til den majestætiske Sfinks og de mystiske pyramider. Men Egypten er også hjem til en masse smukke sandstrande med krystalklart vand, som er som taget ud fra et postkort.

I februar ligger dagstemperaturen på omkring 21 grader, og om natten siger termometeret ca. 9 grader.

3. Magiske Mexico I Mexico kan du både slappe af på smukke strande fyldt med det hvideste og blødeste sand, du nogensinde kommer til at opleve, men du kan også udforske landets imponerende Maya-ruiner. Den mexicanske dagstemperatur ligger omkring de 30 grader, og om natten er der ca. 18 grader varmt. Rejser du til Mexico i februar får du ikke kun masser af sol og varme, men er du heldig, kan du nå at opleve karnevallet – en farverig og festlig begivenhed, som du sent vil glemme.

4. Terapeutiske Thailand Gyldne templer, lækker street food og smukke tropeøer er blandt andet, hvad du kan finde i Thailand. Thailand er kendt for sit venlige og imødekommende folkefærd, hvilket har skaffet landet det kærlige kælenavn ”Smilets Land”. Dagstemperaturen er her ca. 32 grader, mens nattemperaturen ca. er 24 grader.

5. Sjælevarmende Singapore Singapore er kendt for sine rene gader og skyhøje bygninger, som nærmest rager ind i skyerne. Foruden en smuk og frodig natur og en rig historie er Singapore et yndet turistmål grundet den høje sikkerhed, der er i landet. Besøger du Singapore i februar, kan du forvente dagstemperaturer omkring 30 grader og nattemperaturer omkring 23 grader.

Denne artikel er sponsoreret af travelmarket.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.