Annonce
Hedensted

Planchef fra Ikast-Brande skal lede ny afdeling

Karina Kisum Jensen har tidligere været formand for Danske Planchefer. Pressefoto
Den kommende plan- og udviklingsafdeling bliver med Karina Kisum Jensen i front.

Hedensted: Når Hedensted Kommune efter sommerferien lægger en lang række arbejdsområder sammen i den nyoprettede plan- og udviklingsafdeling, bliver det med nuværende planchef i Ikast-Brande Kommune, Karina Kisum Jensen, i spidsen.

Det ligger fast, efter ansættelsesudvalget netop har ansat hende til stillingen. Der får hun ansvaret for at samle den nuværende by- og landskabsafdeling med detailhandelsområdet, mens blandt andet vækst og markedsføring, salg af byggegrunde og fundraising også fremover hører ind under Karina Kisum Jensens paraply.

Områder, den uddannede arkitekt allerede har rig erfaring med efter otte år som planlægger i daværende Ikast Kommune og senest 11 år som planchef i Ikast-Brande Kommune. Desuden har hun i en periode været formand for Danske Planchefer.

- Jeg valgte at søge stillingen, fordi Hedensted Kommunes målsætninger om udvikling er ambitiøse og virkeligt spændende. Jeg ser masser af muligheder for at skabe fortsat udvikling af byer og lokalsamfund - både for dem, der allerede bor i kommunen, og for dem der gerne skulle flytte hertil, siger Karina Kisum Jensen i en pressemeddelelse.

Den nye leder blev valgt i et felt af 18 ansøgere, og har ifølge kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller præcis den profil, der er behov for til at drive væksten videre i Hedensted Kommune.

- Dels en bred erfaring kombineret med en udviklingsorienteret tilgang og dels god erfaring med borgerinddragelse og dialog. Med Karina i spidsen for en ny afdeling får vi grundlag for at tage endnu større skridt i udviklingen af vores kommune, siger kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller i en pressemeddelelse.

I forbindelse med omstruktureringen tiltræder vicekommunaldirektør Johan Stadil Petersen pr. 30. september i stedet i en stilling som seniorkonsulent inden for politisk koordination og økonomi samt fritid og fællesskab.

Annonce

Karina Kisum Jensen

1997: Uddannet arkitekt ved Arkitektskolen i Aarhus.

1997-1998: Arkitekt hos arkitektfirmaet Rudolf Lolk.

1998-2006: Planlægger hos Ikast Kommune.

2006-2008: Teamleder hos Årstiderne Arkitekter.

2008-2019: Planchef hos Ikast-Brande Kommune.

1. sep. 2019: Leder af Plan- og Udviklingsafdelingen i Hedensted Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
HIC

Horsens IC triumferede i dramatisk topopgør

112 For abonnenter

Politiet måtte sende ekstra mandskab til Endelave for at tackle demensramt

Erhverv For abonnenter

17-årige Lasse måtte køres til salgsmøder af sin mor: Nu sælger han 225.000 lammeskind om året

Annonce