Annonce
Odder

Plads til begejstring

Erhvervstræffet i Odder Kommune onsdag aften trak flere deltagere end i mange år. Pressebillede

Der var stort fremmøde og en god dialog, da erhvervslivet og kommunen mødtes til erhvervstræf 2017.

Odder: Onsdag aften holdt Odder Kommune erhvervstræf på Odder Park Hotel, og med 140 tilmeldte var der flere deltagere end de seneste mange år.Sekretariatschef Morten Møller talte bl.a. om den seneste undersøgelse af erhvervsklimaet i Odder Kommune fra Dansk Industri, hvor kommunen lå nummer ti i hele landet.

- Det er en lille tilbagegang i forhold til 6.-pladsen i fjor, men vi er stadig i top ti. I forhold til den overordnede tilfredshed med erhvervsvenligheden i kommunen, er vi gået frem alle årene siden 2014, sagde Morten Møller.

- Den største fremgang er i kommunens image. Den største tilbagegang er på sagsbehandlinger, sagde Morten Møller, der erkendte, at der skal ske forbedringer på sagsbehandlingstiderne.

Annonce

Markedsføring

At der er behov for at gøre noget ved sagsbehandlingstiderne blev slået fast af flere af de fremmødte, da der efterfølgende var dialog om input til en ny erhvervsudviklingsstrategi og områder, hvor der kan ske forbedringer. På mødet fortalte Hans Løjborg Appelby fra Mindmill om det seneste tiltag med markedsføring af Odder Kommune, FlyttilOdder.dk.

- Vi skal i dialog med alle, der overvejer at flytte hertil og bygge et hus. Det kan vi gøre ved at have nogle relevante guides om at bygge et nyt hus og om Odder, som man kan hente ned fra nettet. Vi spørger samtidig om lov til at kontakte borgerne efterfølgende med e-mails. Det giver os mulighed for flere gange at fortælle, hvorfor det er en god idé at flytte til Odder, sagde Hans Løjborg og præsenterede det nye site for de fremmødte.

/EXP

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Annonce