Annonce
Hedensted

Placering er fundet til nærpolitistation: Den kommer til at ligge i Hedensted by

Hedensted og Løsning Lokalpoliti i Hedensted, som stationen ser ud nu. Den bemandes af tre betjente og har åbent for offentligheden tre timer om ugen. Foto: Mads Dalegaard
Politistationen bliver fremover bemandet af fem betjente.

Hedensted: Det er nu blevet fastlagt, hvor den nye nærpolitistation i Hedensted Kommune skal ligge. Det bliver i Hedensted by.

I det nye politiforlig, der blev indgået i december, blev det besluttet, at der skulle oprettes 20 nye nærpolitistationer rundt om i landet, og nu er det altså besluttet, hvor de skal ligge.

I forhold til Hedensted Kommune har det længe været på tale, at den nye nærpolitistations placering skulle være i Hedensted by, hvilket nu er blevet fastlagt af Justitsministeriet.

Annonce

Stationen skal bemandes af fem betjente og have åbent for offentligheden 15 timer om ugen, ifølge politiforliget.

Kommunikationschef i Sydøstjyllands Politi Ulla Kaspersen nåede ikke at vende tilbage angående den yderligere organisering i Hedensted Kommune inden deadline, så Folkebladet kan endnu ikke fortælle, hvilken betydning det får for de enheder, der i forvejen ligger i Hedensted, Tørring og Juelsminde samt hvilke særlige opgaver, de nye betjente får.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce