Annonce
Erhverv

Pizza med fut i: Østjysk kæde åbner i Odder

Medejer og driftschef Younes Deaibes glæder sig til at åbne pizzeria i Odder. Foto: Morten Frøslev
Det tager ikke mere end 90 sekunder at bage aftensmaden, og kunderne skal bestille online. Ild.pizza åbner sin fjerde afdeling og har kig på flere steder i forstæderne til Aarhus.

Odder: Efter at have åbnet pizzeriaer i Skejby, Risskov og Hornslet, er turen kommet til Odder. Og når der er blevet fyret op for ovnen, vil folkene bag en ny kæde kigge på flere steder at åbne.

- Vi åbner i Odder, og så tager vi to måneders pause og får styr på tingene. Så trykker vi på knappen igen. Jeg vil gerne til Højbjerg, Vibyområdet, Tilst, Galten. Det er et marked, der har stået stille i mange år. Vi har økologi, dyrevelfærd og så videre, siger Younes Deaibes, der er driftschef i Ild.pizza.

Firmaet bag åbnede det første pizzeria i Skejby sidste år, men allerede dengang var tanken at lave flere afdelinger. Et centralt køkken leverer råvarer, der så vidt som muligt er økologiske og friske, så der er ingen frostvarer.

- Der er potentiale og en god udvikling i Odder, hvor der er gang i sportslivet og forretningslivet. Vi vil gerne være en del af byen, give sponsorater til sportsforeninger, og vi vil gerne være med til at skabe nogle arbejdspladser. Vi kommer til at ansætte omkring 25 personer, og det skal være folk fra lokalområdet, tilføjer Younes Deaibes.

Annonce

Der er potentiale og en god udvikling i Odder, hvor der er gang i sportslivet og forretningslivet.

Younes Deaibes, driftschef og medejer af ild.pizza

Let at parkere

Pizzeriaet kommer til at ligge i det nye byggeri på hjørnet af Rådhusgade og Parkvej, blandt lokale kaldet Opel-grunden. Og det er ikke tilfældigt, at den nye afdeling er placeret netop her. Der er en parkeringsplads ved restauranten, og så er der endnu flere p-pladser ved Spektrum Odder, som ligger et pizzakast eller to længere væk.

- Det er et godt sted lige at kunne samle maden op. Du kan bestille fra arbejdspladsen, før du kører hjem, og parkere lige foran og hente din pizza. Du kan også sidde og få et glas vin eller en billig fadøl. Vi regner med, der bliver 30 pladser. Men man skal bestille online, og vi har ingen kontanter i restauranten, siger Younes Deaibes.

Via et webcam kan man følge arbejdet i restauranten. Men man skal selv hente sin pizza. Ovnen er speciel, den kører på gas og brænde, og så er den stor.

Åbner i februar

- Det er en 2,8 tons stenovn, som vi mangler at få ind. Vi skal have afmonteret nogle vinduer, og vi skal også have en 30 meter høj skorsten. Så vi har ikke fastsat en åbningsdato. Men det bliver i begyndelsen af februar. Ovnen koster en kvart million kroner, og det koster det samme at installere den. Så det er i hvert tilfælde en millioninvestering af åbne, siger Younes Deaibes.

Fra begyndelsen bliver åbningstiden klokken 16-21, og der bliver formentlig pres på.

- I Hornslet havde folk bestilt flere dage i forvejen. Pizzaen skal have 90 sekunder i ovnen, og når vi kører fuldt drift, laver vi 130 pizzaer i timen, siger Younes Deaibes.

Han er medejer af Ild.pizza sammen med de to stiftere af den succesfulde virksomhed Lasertryk.dk, Anders Grønborg og Esben Mols Kabell.

Ligesom i trykkerivirksomheden kan kunderne designe deres egne produkter digitalt. Man kan sågar navngive sin egen pizza og bestille den igen ved at bruge navnet. Man kan både vælge bund, kød og grønt mv. Og man vælger, hvornår den skal være færdig. Der er også en række standardpizzaer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce