x
Annonce
Kultur

Pigegruppe får 20.000 kroner til at skrive sange for

De fem piger i bandet Fireflies har fået penge til at skrive sange. Privatfoto
Fireflies er en pigegruppe i TinaBs Musikskole, der netop har fået penge til udvikle sig som sangskrivere.

Odder: Under overskriften “Piger skriver musik” har Tina Buchholtz fået 20.000 kroner i Koda-midler til at udvikle pigerne i bandet The Odder FireFlies' sangskrivning.

Pigerne kan andet og mere end blot synge kopi-numre. De har mange tanker og meget på hjerte, og det kan omsættes til sange.

Tina Buchholtz har ved flere lejligheder gennem TinaBs Musikskole undervist og guidet børn i at skrive musik og sange og ved, at de med musikalsk og sproglig assistance kan producere fine, sjove, pudsige, skøre, inderlige og vedkommende sange.

Pigerne får i dette projekt hjælp til at navigere i og fastholde processen og dermed få sangene helt færdige, så de kan synges og spilles.

- Jeg betragter dette projekt som et pilotprojekt, der kan være med til at inspirere andre piger til at turde kaste sig ud i sangskrivning og formidling af deres sange på egne præmisser. Der skal arbejdes seriøst og professionelt med børn og unge for at fremelske nye tekstforfattere og sikre fremtidens sange, udtaler Tina.

Annonce

Måske koncert

Der er planlagt en koncert med The Odder FireFlies i Kulturkøkkenet, Vitapark 19. april klokken 16, hvor gruppen får besøg af Lærke Marquard, der selv har skrevet sange, siden hun var 11 år. Hun er nu blevet 18 år og debuterer i år som voksen artist.

Om koncerten bliver gennemført afhænger naturligvis af, om alt fortsat er lukket ned på grund af coronavirus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce