Annonce
Horsens

Pianist har nummer med i stor Hollywood-film: Ret syret

Keanu Reeves spiller hovedrollen som lejemorderen John Wick, der er jaget vildt i den tredje film i actionfilm-serien. Filmen havde premiere i sidste uge, og Søren Bebe, som har rødder i Horsens og i dag bor i Sorø, var selv en tur i biffen for at opleve sin komposition som en del af soundtracket. Foto fra filmen
Søren Bebe "spiller med" i nyt action-brag med Keanu Reeves. Ret syret, lyder musikerens kommentar.

Horsens: Går du en tur i biffen, og bliver du hængende til rulleteksterne efter den nye Keanu Reeves-film "John Wick 3", studser du måske over navnet Søren Bebe blandt bidrag-yderne til filmens soundtrack. Og ja, hvis du har hørt navnet før - måske i Horsens-sammenhæng - er den god nok.

Komponist og jazz-pianist Søren Bebe, som har rødder i byen, har fået en af sine kompositioner med på lydsporet til den store Hollywood-actionfilm, der havde premiere i sidste uge.

Ud over Reeves er navne som Halle Berry og Laurence Fishburne på rollelisten, og nummeret "Grand allegro" kan høres som underlægning i en dialog-scene med hovedrolle-indehaver Keanu Reeves, fortæller Søren Bebe.

- Normalt er jeg jo ikke så glad for, at folk snakker, mens jeg spiller, men når det er Keanu Reeves, er det okay, siger Bebe og kalder det en "ret syret" oplevelse at have musik med i en Hollywood-film.

Søren Bebe har netop udgivet sit seneste jazzalbum "Echoes". Kompositionen i "John Wick 3", der handler om en lejemorder i store problemer, er imidlertid hentet fra en anden del af hans musiker-virke.

Pianisten har i de senere år skabt sig et internationalt navn på at komponere musik til ballet, og "Grand allegro" er netop et af de numre, der egentlig er skrevet til ballet-kompagnier. Men som nu altså også er blevet brugt af et film-kompagni.

Søren Bebe har skabt sig et internationalt navn som jazzpianist. En del af hans arbejde er imidertid også rettet mod balletverdenen, og med Youtube-kanalen Ballet Music DK står han på en platform, der bruges af balletkompagnier over hele verden. Og nu også filmkompagnier i Hollywood. Arkivfoto: Ditte Valente

Annonce
Horsens For abonnenter

Jorden har ligget klar i to år, men boligprojekt i centrum lader vente på sig  - én udfordring forsinker byggetilladelse

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal DF-profil har bestemt sig, men hun havde helst set en helt fjerde kandidat til formandsposten

Horsens For abonnenter

Gittes varmeregning er steget med over 150 procent: Vores økonomi er en lille smule stram lige nu...

Ikast-Brande

Fodboldklub er plaget af "corona-hærværk", roderi og flaskeknusning

Erhverv

Hoteldirektør: Vi er ramt af den perfekte storm, men holder skruen i vandet alligevel

Henrik har lavet en elpris-udsigt: - Den er lige så sikker som vejrudsigten, og fredag ser dyr ud

Navne For abonnenter

Farverig horsensianer er død som 84-årig: I Tromborgs vide verden ragede keramikken op

Horsens

Ingen forbrydelse bag fund af død kvinde i lejlighed

Erhverv

Han har tjent sin første løn i ni år: At have et job betyder mere end penge

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Hedensted For abonnenter

73-årige Oda bor alene, men skifter de grønne skraldeposer dagligt: De lugter og går i stykker, hvis de bliver fyldt

AC Horsens For abonnenter

Prisen på AC Horsens' guldklump stiger: Flotte landskampe kan være millioner værd - her er sportschefens planer og overvejelser

Odder

Overså bremsende bil: To personer kørt på skadestuen efter uheld

Annonce