x
Annonce
AC Horsens

Peter Nymann har brug for et mirakel

Der er kun et spinkelt håb om, at Peter Nymann bliver sin ankelskade kvit inden kampen mod FC Nordsjælland på søndag. Foto: Ole Nielsen
Den rutinerede højreback kæmper med den ankelskade, han pådrog sig på træningslejren.

Horsens: AC Horsens kommer sandsynligvis til at undvære Peter Nymann i premieren mod FC Nordsjælland på søndag. Den rutinerede højreback kom til skade med sin ankel på træningslejren på Gran Canaria, og selv om Peter Nymann håbede på en hurtig returbillet til træningsbanen, må han stadig holde sig indendøre i styrketræningslokalet.

- Det går bedre og bedre, men det går ikke så hurtigt, som jeg gerne vil have det til. Jeg håber stadig på at blive klar til søndag, men ellers er målet den næste kamp hjemme mod AGF, siger Peter Nymann.

Manager Bo Henriksen har indstillet sig på den tidshorisont. Peter Nymann har i forvejen problemer med at spille på kunstgræs, så banen i Farum er ikke det bedste sted at blive sendt i aktion oven på en ankelskade.

- Det kommer til at kræve et mirakel, hvis han skal blive klar, siger Bo Henriksen.

Peter Nymann brækkede for et par sæsoner siden den samme ankel, og det gør ikke helningsprocessen bedre.

- Der er ikke så meget plads inde i anklen, som da jeg var 20 år, som Peter Nymann tørt konstaterer.

Med sine 37 år er han med længder alderspræsident i AC Horsens' førsteholdstrup.

AC Horsens har ud over Peter Nymann også Jannik Pohl på skadeslisten. Angriberen vil være ukampdygtig i de kommende måneder på grund af den lyskeskade, som også drillede ham i efteråret.

Rune Frantsen er det oplagte alternativ på højre back, hvis Peter Nymann ikke bliver klar. Erhan Masovic kan også spille pladsen. De har begge to også været brugt i angrebet som makker til Nicolai Brock-Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce