Annonce
112

Personpåkørsler lammede togtrafikken: Nu kører togene igen efter planen

Togene mellem Fredericia og Aarhus kører igen, efter en personpåkørsel lammede togtrafikken onsdag. Foto: Localeyes
Annonce

Opdateret: Togene begyndte at køre igen mellem Fredericia og Aarhus klokken 14.50, men med forsinkelser. Cirka en time senere oplyste DSB på twitter, at togene nu kørte uden forsinkelser, og siden da har der ikke været meldinger om yderligere problemer med togtrafikken. Togene kører ligeledes igen mellem Aarhus og Langå efter en personpåkørsel i Brabrand.

Vejle: Sydøstjyllands Politi modtog onsdag klokken 12.44 en anmeldelse om en personpåkørsel ved Tirsbækvej i Vejle, hvor en person mistede livet. Det betød, at al togdriften mellem Fredericia og Aarhus H blev indstillet de følgende timer. Omtrent samtidig skete en anden personpåkørsel ved Aarhus.

Denne påkørsel skete på banen syd for Skovbakkevej i Brabrand. Her blev en person påkørt og dræbt af et tog fra Arriva. Det betød, at togdriften mellem Aarhus og Langå blev indstillet.

Der blev indsat togbusser på de berørte strækninger, men mange passager oplevede forsinkelser. Tony Bispeskov, informationschef i DSB, har opfordret disse passagerer til at benytte rejsetidsgarantien, hvor man ved forsinkelser på mere end 30 minutter kan få billetten - eller dele af beløbet - refunderet.

Yderligere oplysninger om rejsetidsgarantien fremgår af DSB's hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce