Annonce
Østjylland

Perfekt match i en uperfekt tid: Jacob og Anne fandt kærligheden på Tinder midt i corona-krisen

På første date nøgenbadede 25-årige Anne Fagerlund og 29-årige Jacob Strange på Den Permanente - en time efter at have mødt hinanden i virkeligheden. Foto: Luke David Brown
I slutningen af marts matchede Jacob Strange og Anne Fagerlund på Tinder midt i corona-krisens top. Siden har de nøgenbadet, kravlet op i kran for at se solopgang og cyklet en længere tur end forventet på Samsø.
Annonce

AARHUS: - Vi var ude at nøgenbade på vores første date, griner Jacob Strange og Anne Fagerlund.

På 'hipsterhøjen' ved Graven i Aarhus sidder de i skyggen under træet på højen og fejrer Anne Fagerlunds fødselsdag. Hun bliver 25 år.

Til daglig studerer Anne Fagerlund kunsthistorie, mens Jacob Strange, efter eget udsagn, er en alt-muligt mand - inkluderende alt fra vinduespudsning til modelarbejde og skuespil i en kortfilm.

Parret mødtes for første gang over dating-sitet Tinder i slutningen af marts, da corona-krisen var i fuldt blus - og det var et perfekt match i en uperfekt verdenssituation.

Et par dage efter de matchede på Tinder, mødtes de til deres første date på Den Permanente.

- En time efter vi havde mødtes for første gang i virkeligheden, valgte vi at smide tøjet og hoppe i havet, siger Anne Fagerlund.

- Ja, vi er begge friske og ikke bange for at springe ud i tingene, fortæller 29-årige Jacob Strange.

Anne Fagerlund og Jacob Strange danser sammen stort set hver dag. De har også danset i vals på Møllestien. Foto: Luke David Brown
Annonce

Har været sammen i 880 timer på halvanden måned

Efter deres første date, hvor de nøgenbadede på Den Permanente, har de været nærmest uadskillelige.

- Vi regnede lige på det her for nylig. Vi har været sammen i 880 timer, siden vi matchede på tinder for halvanden måned siden, siger Anne Fagerlund.

Regnestykket dækker tiden parret har tilbragt fysisk sammen, ikke hvor længe flirten har varet.

- Det har faktisk været en rigtig god tid for os. Tempoet i samfundet har været lavere, og vi har haft tid til at lære hinanden at kende, siger Jacob Strange, der, ifølge ham selv, kun har haft en håndfuld dårlige dage i år.

Annonce

Nokia var et turn-on

Mødet over Tinder blev ikke mindre usædvanligt af, at de begge udelukkende har Nokia skub-up telefoner, der ikke har mobilinternet eller apps. Derfor skete matchet på Tinder faktisk over computeren.

- Vi er begge ret analoge. Da jeg så, at Jacob havde en Nokia på et af sine billeder, var jeg helt på og swipede til højre - det var lidt et turn-on, griner Anne Fagerlund.

På mange måder er parret ens. De kan godt lide at danse - det gør de faktisk hver dag sammen.

De er også friske på det meste, som da de nøgenbadede på første date eller, da de kravlede op et højt, hemmeligt sted på havnen for at se en solopgang.

- Jeg har sjældent mødt en, jeg har så meget til fælles med, så det har virkelig været heldigt, siger Jacob Strange.

- Jacob er også en virkelig god danser. Det skal du sørge for at få med, smiler Anne Fagerlund. Hermed gjort.

Til daglig studerer 25- årige Anne Fagerlund kunsthistorie, mens 29- årige Jacob Strange, efter eget udsagn, er en alt-muligt mand - inkluderende alt fra vinduespudsning til modelarbejde og skuespil i en kortfilm. Foto: Luke David Brown
Annonce

Fiksede hendes anlæg

Sammen har parret nærmest fra starten haft et internt sprog. Efter et par dages beskeder frem og tilbage mellem dem, skrev Jacob Strange, om hun havde 'krakket' ham. Altså om hun havde prøvet at slå hans telefonnummer op.

Det havde hun ikke, men hun ville gerne have det - telefonnummeret altså. Derfra er det gået hurtigt. Rigtig hurtigt.

Dagen efter deres første møde, var Anne Fagerlunds stereoanlæg gået i stykker.

Jakob Strange tilbød hjælp og kom forbi hendes lejlighed med et stik, lagde det foran hendes dør og cyklede sin vej igen. Hun var dog så glad for hjælpen, at hun skrev til ham og inviterede ham ind i sin lejlighed.

- Og dagen efter sov han ovre ved mig. Siden da har vi tilbragt næsten hver dag sammen, fortæller Anne Fagerlund.

Parret mødtes noget usædvaneligt over tinder på computeren. De har nemlig begge en Nokia, der ikke har mulighed for apps.
Annonce

Corona har ikke fyldt meget

Corona har ikke fyldt meget for parret, siger de. Det har mest været i relation til de ældre i deres familier. Sådan er det dog ikke alle på Tinder, der har haft det.

- Der var flere af de fyre, jeg matchede med på Tinder, som skrev, om vi ikke lige skulle vente til senere med at mødes. Det forstår jeg selvfølgelig godt, men jeg var også klar på at skulle mødes med nogen, siger Anne Fagerlund.

- Vi er begge rimelig chill med corona i forhold til hinanden. Og så var det jo bare mit held, at de andre fyre ikke slog til, tilføjer Jacob Strange.

Parret har dog været opmærksomme på at holde afstand fra udsatte. Jacob Strange har ikke set sin morfar siden februar, selvom morfaren skulle have en operation.

- Det har ikke været sjovt. Jeg ville jo egentlig gerne besøge ham, men det ville nok ikke være en god ide, siger han.

Annonce

Mødte svigerfamilien

Anne Fagerlund har alligevel mødt noget svigerfamilien, så at sige. Parret tog en tur til Samsø, hvor Jacob Stranges far har et sommerhus.

De tog cyklerne med færgen over og ville cykle til sommerhuset. En kort tur på et par kilometer, mente Jacob Strange.

Det viste sig at være 14 kilometer. Alligevel fik de en god oplevelse ud af det, og de kom da også frem i sidste ende - dog lidt senere end forventet.

- Jeg tror måske, vi er et lidt atypisk par. Vi gør tingene på vores egen måde, og det er mega fedt, at vi kan lide mange af de samme ting, siger Anne Fagerlund.

- Det var en mega hyggelig tur. Det var fedt, at introducere Anne for noget af min familie, tilføjer Jacob Strange.

Annonce

Ny tinderdate på vej

Tilbage på 'hipsterhøjen' ved Graven i Aarhus hygger parret sig. De nyder det gode vejr og får lidt at drikke.

Jacob Strange har givet en jakke i fødselsdagsgave, og senere holder Anne Fagerlund en lille fødselsdagsfest.

Hun går også og pønser på en ny 'tinderdate', hvor hun kan overraske Jacob, men da det skal forblive en overraskelse, kan hun ikke afsløre, hvad den skal gå ud på.

- Den skal bare overraske. Jeg vil gerne finde på noget spændende at gøre, men jeg kan jo ikke sige det her, ellers ryger overraskelsen, siger Anne Fagerlund og smiler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce