Annonce
Ikast-Brande

Pensionistforening tilpasser sig coronaen

En del af pensionistforeningens aktiviteter foregår i Ejstrupholm Hallen, blandt andet gymnastik og yoga. Arkivfoto: Peter Hald

Ejstrupholm: Corona-retningslinierne får også indflydelse på aktiviteterne i Ejstrupholm Pensionistforening.

- Vi starter efterårs-sæsonen, som det nu kan lade sig gøre, samtidig med at vi skal overholde de retningslinjer, som der er på grund af corona. Bankospil er startet, og der kan vi fint holde afstand. Der bowles også på de datoer, der er nævnt i programmet. Til gymnastik og yoga er der en anden dato for start, end der står i vores program. Gymnastik starter klokken 15.30 og yoga kl. 8.30. Man skal være medlem af foreningen for at deltage, lyder det i en pressemeddelelse fra Ejstrupholm Pensionistforening.

Gymnastikken begynder 13. oktober og yoga den 1. oktober.

Forhåndstilmelding er nødvendig på telefon 6169 2352, og der skal indbetales før start, da der kun må være 30 deltagere pr. hold på scenen i Ejstrupholm Hallen.

- Så det er dem, der kommer først, der får pladsen. Og da der ikke må bruges fælles redskaber opfordre lederen til, at man køber sin egen måtte og tager den med hver gang. Med hensyn til kortspil og netcafé må vi vente og se, hvad de nye retningslinjer er, da vi ikke har så meget plads i vores lokale. Når der er nyt om det, vil det komme på foreningens hjemmeside www.ejstrupholmpensionist.mono.net, oplyser foreningen.

Pensionistforeningens fællesspisning 22. oktober er aflyst, da man slået det sammen med høstfesten.

Foreningens juletur til Kiel forventes gennemført, såfremt der ikke

kommer nye corona-retningslinjer, der kan forhindre det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce