Annonce
Ikast-Brande

Penge til overkørsler i Ejstrupholm

Det vakte bestyrtelse i Ejstrupholm, da et kommunalt vejhold i juni måned smurte et tykt lag sort asfalt ud over brostens-overkørslerne i byen. Nu forsøger kommunen at gøre skaden god igen, da der er bevilget 800.00 kroner til overkørslerne. Arkivfoto: Tom Goldenbeck Hansen
Annonce

Ejstrupholm: Byrådet har i forbindelse med budgetforliget besluttet, at der af TMU-puljen skal afholdes 800.000 kroner til renovering af ni overkørsler i Ejstrupholm.

Vej og Park havde inden vedtagelsen af budgettet sendt renoveringen af de tre overkørsler langs Østergade ved Vandværksvej, Jernbanegade og Søndergade i Ejstrupholm i udbud til udførelse i 2020.

Da der er travlhed i entreprenørbranchen, er der i forbindelse med tilbudsafgivelsen taget forbehold for tidsplanen, så renoveringen af overkørslerne måske ikke kunne komme til udførelse i 2020 alligevel. Det er derfor blevet besluttet at annullere licitationen og udbyde alle overkørslerne i et samlet udbud.

Ejstrupholm Lokalråd er orienteret om beslutningen.

Annonce

Hidsig debat

I juni 2020 var der meget debat om netop overkørsler i Ejstrupholm. Årsagen var, at et "lappehold" fra kommunens vejafdeling tog til Ejstrupholm for at udbedre nogle overkørsler, hvor brostenene var sunket. Men det gik helt galt. Løsningen blev at smøre et tykt og grimt lag sort asfalt ud over brostenene, og det var ejstrupholmerne ikke glade for. Udtryk som "makværk" og "skandale" blev flittigt brugt i den efterfølgende debat. Men nu bliver der åbenbart rettet op på tingene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup

Fire unge mænd stjal motorsav og gik i gang med at fælde juletræ i rundkørsel - flygtede da de blev opdaget

Horsens

Glemte at slukke stearinlys, og så brød terrasse i brand: Familie slap med skrækken, men slap ikke for en bøde

Annonce