Annonce
Horsens

Pejsegården: Vi retter til igen efter nye restriktioner

Årets pejseshow på Hotel Pejsegården er ikke ramt af nye restriktioner på gæster, så det kører videre som planlagt. Men stedets private fester har nu højest 50 gæster. Arkivfoto: Morten Pape
Sidste uges skærpede fest-restriktioner var hårdere ved Pejsegården end det nye maks. på 50 gæster til private fester. Årets Pejseshow kører uændret videre.
Annonce

Brædstrup: Tre store fester, der skulle have været afholdt på Pejsegården i weekenden, blev allerede udskudt i løbet af ugen.

- Sidste weekend var absolut meget øv, og folk har udskudt fester i løbet af ugen. Folk har ikke lyst til, at deres fest skal slutte klokken 22, fortæller Jytte Nygaard, direktør på Hotel Pejsegården.

Det var den restriktion, der blev indført med en dags varsel i den forgange weekend.

Til gengæld har hun ikke mærket en voldsom respons på, at fredagen bød på endnu en stramning i forhold til private fester, hvor deltagerantallet blev begrænset til 50 som led i nye coronarestriktioner.

- Det virker nok mere på sigt, siger hoteldirektøren.

Denne weekends tre store fester var allerede blevet udskudt i løbet af ugen. Hun har også oplevet fester, der blev udsat med en enkelt dags varsel på grund af festrestriktioner.

- Mange af de fester, vi skulle have haft, var i forvejen udsat fra foråret til efteråret. Når folk udsætter deres fest, vil de gerne have en ny dato i stedet, siger Jytte Nygaard.

Annonce

Pejseshow kører videre

Dagsfester kører videre - også i denne weekend. Det samme gælder årets pejseshow, som ikke berøres af 50 personers-reglen.

- Det må vi gerne fortsætte med, men jeg er da nødt til at indrømme, at billetterne ikke bliver revet væk, siger Jytte Nygaard.

Showet er rykket frem, så det slutter 21.45, så gæsterne kan være på deres værelser klokken 22. Absolut ikke i stedets ånd, som normalt byder på afterparty ved den roterende bar.


Nogle ting er kommet for at blive. At man holder afstand, spritter hænder og bruger handske, når man henter mad fra buffetten.

Jytte Nygaard


Buffetten er omgivet af håndsprit, handsker og regler om at holde afstand.

- Vores gæster er gode til at følge restriktionerne. De kommer selv med mundbind, når de kommer til festerne og spørger til reglerne. Nogle ting er kommet for at blive. At man holder afstand, spritter hænder og bruger handske, når man henter mad fra buffetten. Det er også rigtig godt og er blevet mere naturligt. Mundbind er jeg ikke fan af, men dem bruger vi så lige nu, siger hoteldirektøren.

Annonce

Venter på vaccinen

Jytte Nygaard indretter sig løbede på de nye restriktioner og retter til. Også efter den seneste udmelding.

- Vi er heldige med, at vi begge to (Jytte og hendes mand, red.) er både kokke og tjenere. Og så håber vi bare, at der snart bliver udviklet en vaccine. Det er den, vi alle venter på, siger Jytte Nygaard.

For så kan festerne blive, som de var engang,

Sådan glæder hun sig over, at der er lys forude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Smittetal sætter rekord i Danmark: Borgmesteren har klar opfordring til borgerne i Horsens Kommune

CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce