Annonce
Kultur

Pejsegården gør klar til "Køretøjer og stegt flæsk"

Peter Aalykke og flere andre entusiaster er atter klar til at arrangere biltræf ved Pejsegården i Brædstrup. Første gang i år bliver anden påskedag. Arkivfoto: Mads Hansen
Det populære træf for mange slags køretøjer vender tilbage til Hotel Pejsegården i Brædstrup.

Brædstrup: Det populære træf for dem, der interesserer sig for spændende køretøjer af nyere og ældre dato, "Køretøjer og stegt flæsk", vender tilbage om ikke så længe.

Arrangørerne, og det er primært Peter Aalykke kendt fra US Biltræf, og Jytte Nygaard, direktør på Hotel Pejsegården, er begyndt at forberede sig.

Der er allerede sat datoer på. "Køretøjer og stegt flæsk" begynder traditionen tro anden påskedag - mandag 13. april. Derefter fortsætter træffet hver tredje mandag i måneden, sådan som det oprindeligt var i konceptet. Det er også de datoer, som folk har nemmest ved at huske.

Det vil sige at man efter påske kan opleve træf den 20. april, 18. maj, 15. juni, 20. juli, 17. august og 21. september - hver gang fra klokken 17 til 21 på parkeringspladsen ved Hotel Pejsegården i Brædstrup.

Alle typer sjove køretøjer

Peter Aalykke understreger, at træffet er for alle køretøjer, der er interessante på den ene eller anden måde. Og det behøver ikke nødvendigvis at være veterankøretøjer eller for den sags skyld motoriserede køretøjer.

- En budcykel er også velkommen, lyder det muntert fra Peter Aalykke.

Man kan opleve biler, busser, lastvogne motorcykler, knallerter, traktorer, sofacykler og budcykler med mere uanset oprindelsesland, mærke, model og årgang - i det hele taget alle former for køretøjer på et, to, tre, fire eller mange flere hjul, siger Peter Aalykke.

- Man kan selv tage borde og stole med og slå sig ned med kaffe eller en bid mad ved sit køretøj, men man kan selvfølgelig også spise Pejsegårdens stegte flæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder, som "vor mor" lavede det i Dillen til kun 68 kroner pr. person, tilføjer Aalykke.

"Køretøjer og stegt flæsk" så første gang dagens lys i 2017, og der har til tider været tæt fyldt på parkeringspladsen ved Pejsegården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce