Annonce
forside

Patruljebil smadret mod stengærde: Kører galt i jagt på mulig kidnapper

Jagten på manden, der - måske - havde kidnappet fire piger fra Odense gjorde blandt andet at en patruljevogn endte i et stengærde og to betjente måtte på skadestuen. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen

Natligt drama i Skanderborg, da politiet eftersatte bilist, der angiveligt havde kidnappet fire piger fra Odense

Skanderborg: En smadret politibil, to betjente på skadestuen, en flugtbilist fra Odense og fire unge piger, der hævder sig kidnappet.

Det er ingredienserne i et drama i Skanderborg i nat, oplyser fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi.

Historien startede, da politiet klokken 3.10 modtog en anmeldelse af en 18-årig pige fra Odense. På vegne af sig selv og tre andre piger mellem 16 og 19 år, fortalte hun, at de var blevet kidnappet.

Efter hendes forklaring var alle fire piger blevet tvunget ind i en bil i Odense og nu sat af på Vroldvej i Skanderborg.

Flere patruljer rykkede ud og fandt pigerne på netop Vroldvej.

Annonce

Patruljebil endte i stengærde

Pigerne kunne udpege den bil, de var blevet tvunget ind i, og en patrulje satte efter den. Men det blev en kort biljagt, oplyser Poul Steffensen.

- Efter en kort eftersættelse ramte patruljebilen et stengærde i krydset Vroldvej og Vestergade. Patruljebilen blev svært skadet, og de to betjente måtte en tur på skadestuen, men er udskrevet igen, siger Poul Steffensen, der ikke har oplysninger om årsagen til, at patruljebilen forulykkede.

Den flygtende bil fortsatte, og det lykkedes ikke politiet at få standset den.

Historie holdt ikke vand

Mens den mislykkede biljagt stod på, var en anden patrulje i gang med at tale med de unge piger.

- Men historien om kidnapning holdt ikke vand. Det var en helt anden historie, der kom frem, da vi talte med dem, så der kommer et efterspil, siger Poul Steffensen, der ikke har nærmere oplysninger om, hvad pigerne har fortalt.

- De har været i bilen, det er der ingen tvivl om, men hvorvidt de er tvunget ind, er der tvist om, tilføjer han.

Politiet har endnu ikke talt med føreren af bilen.

- Men vi skal have fat i ham og have ham til at bekræfte pigernes forklaring, siger Poul Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Flere byggepladser udsat for tyverier

Annonce