Annonce
112

Patrulje forsøgte at stoppe bil med tre mænd: Smed stjålne dankort

Der var ingen tvivl om, at en bil med tre mænd ikke var interesseret i at tale med politiet. I bilen sad blandt andet en 19-årig, der var udeblevet fra afsoning. Foto: Katrine Becher Damkjær/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Det gav en masse aktivitet i bilen, da politiet forsøgte at stoppe den, men bilen standsede ikke - satte tværtimod farten lidt op.
Annonce

AARHUS: Der var ingen tvivl om, at tre mænd i en personbil ikke ønskede at tale med politiet, da en patrulje forsøgte at standse bilen på Fredensgade i Aarhus tirsdag formiddag kl. 10.48.

Patruljen gjorde med udrykningssignalet tegn til føreren af bilen om at standse. Det gav en masse aktivitet i bilen, hvor de tre mænd begyndte at sidde meget uroligt, men bilen standsede ikke, men satte tværtimod farten lidt op. Da bilen endelig standsede, løb en 21-årig mand fra stedet. Undervejs smed den 21-årige to dankort fra sig, som viste sig at stamme fra et indbrud i Gedved. Den 19-årige mand, som førte bilen, fortalte, at han ikke havde et kørekort på sig og oplyste et personnummer, som betjentene kunne se, ikke kunne være hans eget. Det viste sig at være fordi, den 19-årige selv var eftersøgt, da han var udeblevet fra afsoning af en tidligere dom for vold. De tre mænd blev alle anholdt, og den 21-årige er foreløbigt sigtet for overtrædelse af knivloven og ordensbekendtgørelsen, mens den 19-årige foreløbigt er sigtet for kørsel uden førerret, overtrædelse af knivloven og ordenbekendtgørelsen samt for at opgive falsk navn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce