Annonce
Sport

Patrick Lika: Jeg bliver jysk mester

Patrick Lika tror på sin første titel som senior på hjemmebane i Rosborghallen. Her ses han med sin far Arben Lika i ringhjørnet. Foto: Mette Mørk
Vejles sværvægter slås for sin første titel efter 3-2 nederlag ved DM.
Annonce

Vejle: Jeg bliver jysk mester. Det er jeg 100 procent sikker på.

Sådan lyder det fra BK Wedalas sværvægter Patrick Lika.

Han har stadig sin første titel til gode. Før jul debuterede han på landsholdet mod Tyskland på hjemmebane, og hans store mål var at blive dansk mester.

- Jeg fik tre kampe ved DM, mens min modstander Mark Pedersen fra Hornslet kun havde to kampe, og jeg mistede DM på en 3-2 afgørelse, siger 24-årige Patrick Lika.

- Jeg er i mit livs form, og jeg har netop slået en af mine konkurrenter Shahram Weissi fra Aarhus i Viking Box Cup. Ham har jeg tidligere tabt til, men jeg vandt klart denne gang. Jeg har også tabt til Ruben Zota fra Gram, men ham føler jeg også, jeg nok skal vinde over igen, og så er der Steffen Rørstrøm, som jeg slog i semifinalen ved DM, siger Patrick Lika.

- Jeg føler ikke, at der er et større pres på mig, fordi mine to klubkammerater, brødrene Terteryan har meldt fra på grund af deres fars død, siger han.

Han kan se frem til to kampe fredag aften og lørdag aften for at blive mester.

Det samme kan Yvonne Bæk Rasmussen, der møder Astrid Kronborg fra Hornslet, Klaudia Lewardny, Esbjerg, og Camilla skov Jensen fra Thor.

Yvonne Bæk Rasmussen er mesterskabernes største favorit.

- Jeg er i mit livs form, og jeg fik selvtillid med min sejr i Viking Box Cup.
Annonce

Afbud fra Peter Gram

En af de største knaldperler ved JM-stævnet udgår.

- Peter Gram fra Esbjerg har meldt fra, oplyser DABU-lederen Flemming Nissen fra Varde.

Det betyder, at Morten Givskov, BK Vitus Horsens, kun har Thorbjørn Boudigaard fra BK Limfjord og Egon Jacobsen fra BK Rollo Svendborg at slås med.

Nikki Møller Nielsens modstander i mellemvægtsfinalen Philip Holtzhausen fra Kolding har meldt fra. Vejle-bokseren bliver mester uden kamp.

- Vi forsøger at finde en modstander fra Belgien til Nikki, siger BK Wedalas formand Leif Lund.

I weltervægt er Kian Møller Nielsen, Grindsted, kommet med igen, selv om han tabte udskilningskampen til Mark Højfeldt, der har meldt afbud.

Hans tre modstandere er Sune Heltberg, Jyden, Enock Mbilizi, Pugilist, og Mathias Højer Christensen, Lindholm.

Mivhael Nielsen, tidligere dansk mester fra BK Vitus, er med i bantamvægt sammen med Jawid Rostami fra Thor Randers og Martin Egebæk fra Grindsted.

Nesar Kunduzi fra BK Vitus Horsens går direkte i finalen i letvægt mod Danmarks bedste amatørbokser Frederik Lundgaard Jensen fra Pandrup. Nesar Kunduzi er tidligere BK Wedala-bokser og har netop skiftet til Horsens sammen med Jacob Bank.

Oliver Knipfer, Robin Iversen og Kasper Walton, BK Vitus, og Malik Tanis, Mark Jensen og Amir Ibajov fra BK Wedala skal også i kamp. De kæmper om ungdomstitlerne.

Hele herligheden foregår i Rosborghallen fredag og lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pandemier. Det er vores egen skyld

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce