Annonce
Horsens

Patient klagede over sen behandling af meningitis til overlægen

- Der vil altid være situationer, hvor det havde været rigtig godt, hvis vi havde hørt noget mere, siger Ove Gaardboe. - Kunne I så ikke prøve at lytte mere til jeres patienter, lyder opfordringen fra Linda Nielsen.
Annonce
Linda Nielsen, Horsens, blev sidste år ramt af meningitis og klager over, at der gik et døgn, før hun kom i den rette behandling.

- Det, der gør mig vred, er, at de ikke ville lytte på mig.

Sådan lød det, da hun mødtes med Ove Gaardboe, der er ledende overlæge på Akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens, til en samtale om indlæggelsen sidste år.

Hun forklarer, at hun en eller to gange sagde, at hun var bange for, at hun havde meningitis. Alligevel gik der et døgn, før hun fik lavet den prøve, der afslørede, at hun havde ret og kom i den rette behandling.

I dag har hun eftervirkninger af sygdommen.

- Jeg har problemer med hukommelsen og koncentrationen, derfor går jeg til neurolog på Skejby og genoptræning på Lindehøj, fortæller Linda Nielsen, der også har fået nedsat hørelse på det ene øre.

Hun er vred over, at hun ikke kom i den rette behandling meget hurtigere, så havde hun måske ikek døjet med eftervirkningerne.

Læs overlægen Ove Gaardboes svar på kritikken i Horsens Folkeblad i dag.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce