Annonce
Hedensted

Passagerer ventede forgæves på bussen

Mindst en håndfuld passagerer måtte mandag morgen kigge forgæves efter deres bus 215 mod Vejle. Arkivfoto
Besked om udskydelse af broarbejde i Tørring var ikke nået frem til chaufføren mandag morgen.
Annonce

Tørring: Beskeden om, at broarbejdet i Tørring først går i gang næste uge, mandag 3. februar, og ikke denne uge, mandag 27. februar, var ikke nået frem til alle buschauffører mandag morgen.

I hvert fald måtte et sted mellem fem og 10 personer, der skulle med bus 215 mod Vejle omkring kl. 7, kigge langt efter deres bus.

De ventede alle på bussen ved Tørring Kirke - et stoppested, der, så snart broarbejdet går i gang, ikke længere vil blive benyttet af rute 215, men som altså burde være i brug denne uge.

- Min datter har en app, hvor hun kan se, hvor bussen er, og den kørte bare forbi ude på Hovedvej A13, så hun kom løbende hjem for at få mig til at køre hende i skole i stedet, fortæller Tørring-borger Tina Tang Pedersen, hvis datter var blandt de berørte passagerer.

Annonce

Er opmærksomme nu

Hos Midttrafik bekræfter funktionsleder Martin Tams hændelsen.

- Vi sendte en besked ved 16-tiden i fredags til busselskabet om, at omkørslen er udskudt en uge, men chaufføren er ikke opmærksom på det, da han kører sin første tur mandag morgen. Han når dog allerede at rette op på det på tilbagevejen. Det er en menneskelig fejl, som vi selvfølgelig beklager, lyder det fra Martin Tams.

Han tilføjer, at alle chauffører er informeret, og at busserne vil køre som normalt i Gl. Tørring resten af ugen, indtil broarbejdet går igang mandag 3. februar.

Mens broarbejdet står på, vil rute 215, på nær to afgange til Tørring Gymnasium kl. 8.19 og 10.26, ikke komme til Gl. Tørring. Her vil bussen kun standse på Tørring Station og på Sønderbrogade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce