Annonce
Horsens

Pas på de høje hæle i Jessensgade - endelig fuge lægges først om et halvt år

Sidst på sommeren 2019 bliver den endelige fuge i Jessensgade-belægningen lagt - herefter kan også de høje hæle færdes frit og ubesværet i gaden. Arkivfoto: Morten Pape

Det brede midterstykke med ny belægning i Jessensgade er stort set på plads. Dog mangler stadig den endelige hårde fuge.

Annonce

Horsens: Det nyrenoverede midterstykke i Jessensgade er nu åbnet efter godt fire måneder med opgravning i gaden.

Men indtil videre skal man stadig være en kende på vagt - i hvert fald, hvis man begiver sig ud i gaden på høje, tynde hæle.

For gadebelægningen mangler stadig sin endelige fuge, og det betyder, at den nuværende sandfuge mellem stenene i en periode frem til sensommer næste år kan være ekstra dyb og blød.

Gadebelægningen i Jessensgade mangler stadig sin endelige fuge, og det betyder, at den nuværende sandfuge mellem stenene i en periode frem til sensommer næste år kan være ekstra dyb og blød, fortæller projektleder hos Buus Anlægsgartner A/S. Foto: Line Kyed
Annonce

Skal sætte sig

Projektleder hos Buus Anlægsgartner A/S Kristian Markvardt forklarer:

- Det er meningen, at den øverste halvdel af fugerne skal udskiftes med en epoxy-bundet fuge, så fugen bliver hård. Men for at det kan gøres, skal den almindelige stenfuge, der ligger der lige nu, sætte sig, så der ikke bliver luft mellem de to fugelag.

Planen er, ifølge Kristian Markvardt, at fuge Jessensgade sidst på sommeren næste år. Når først det er foretaget, kan alle på spidse hæle også færdes i gaden uden at skulle være ekstra opmærksomme på, hvor de træder, lover projektlederen.

Ud over belægning langs husfacaderne i Jessensgade, mangler træerne til de store plantehuller. I uge 50 går Buus Anlægsgartner A/S i gang med den del, mens nye sten langs facaderne vil blive påbegyndt i uge 2 næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce