Annonce
Læserbrev

Partifælle: Jeg vil hylde Torsten Sonne Petersen

Mads-Peder Winther Søby. Privatfoto

Læserbrev: Man skal stoppe op og hylde det, der er større end dagligdagen.

Jeg vil hylde Torsten Sonne Petersen, der igennem mange år har arbejdet utrætteligt for SF's mærkesager i Hedensted Kommunes byråd og vil gøre det fremover - hylde ham for, at det enlige SF-mandat i byrådet bliver hørt og bliver til en arbejdende stemme på venstrefløjen.

Vi er passionerede i partiet, og vi er glødende optændte i baggrundsgruppen til byrådet. Den gruppe, som Torsten loyalt læner sig op af, når han skal indfange holdninger, ideer og bevæggrunde til sit arbejde i byrådet.

Torsten er en sjælden politiker, der både kan samle det pragmatiske og i høj grad det idealistiske fra vores snak og diskussioner.

Han tillader, at holdet er større end manden - det er en sjælden evne i dansk politik!

Torsten har sammen med resten af SF kæmpet for minimumsnormeringer i vores daginstitutioner, førend de andre partier havde opfattet, at dagtilbudsområdet var i knæ.

Det nye budget for 2020 i kommunen viser med tydelighed, at vi nu endelig sender flere penge til at skabe et anstændigt børneliv.

Torsten var i byrådssalen en enlig svale, da han for nylig mente, at kommunen skulle være i balance, at det ikke var nok, at økonomien balancerede.

Vi var en enig baggrundsgruppe, der havde klappet til ideen om en kommune i balance, hvor det gode liv var i højsædet, og ikke bare den økonomiske vækst.

Jeg tror ikke, resten af byrådet huskede at stoppe op og hylde den visionære ide, der jo blot er sund fornuft!

Nuvel, en enlig svale er en sjælden fugl, der kræver biodiversitet, sammenhængende naturområder og en visionær sortering og genanvendelse af vores alles affald.

Torsten virker utrættelig, men skal have denne ros med på vejen.

En enlig svale skal også have at vide, at bag ham er en flok, der hylder ham for at give ordene luft under vingerne.

Annonce
Torsten er en sjælden politiker, der både kan samle det pragmatiske og i høj grad det idealistiske fra vores snak og diskussioner. Han tillader, at holdet er større end manden - det er en sjælden evne i dansk politik!
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På løgn skal land bestråles, men retsopgørene er nu på vej

Læserbrev: Norske Einar Flydal siger i sit foredrag "Skoler uten en tråd? Nei, det er ikke smart...", at skoler og kommuner har en "generel undersøgelsespligt i rimelig tid" vedrørende helbredsrisici ved indføring af wifi for at være i redelig og god tro. Og at myndigheders "fejlinformationer" ikke giver rygdækning. I seks år forsøgte jeg at få min for tidligt fødte søns hjerne skærmet for den massive wifi i skoler. Alle, men især allerede udfordrede, børn og unge bør skærmes, som bl.a. Harvard-professor og pædiatrisk neurolog Martha Herbert advarer. Nu er retsopgørene på vej! I USA har Robert F. Kennedy Jr.'s organisation, Children's Health Defense, samt Environmental Health Trust, stiftet af Nobelprismodtager og tidligere rådgiver for præsident Clinton på miljø og kræft Devra Davis, uafhængigt af hinanden lagt sag an mod den amerikanske telestyrelse, FCC, for at nægte at revurdere de absolut værdiløse retningslinjer og industridefinerede grænseværdier på området. Senioradvokat og leder af Children's Health Defenses 5G-projekt, Dafna Tachover, skriver: "Jeg er så begejstret for at meddele, at vi har indgivet vores sagsanlæg mod den amerikanske regering/FCC for dens afvisning af at gennemgå dens forældede retningslinjer, der har forårsaget sygdom i epidemisk skala, død og nu muliggør udbredelsen af 5G. Dette er vores sag for at stoppe ødelæggelsen af denne planet og alle levende væsener på den." Dafna Tachover står også bag organisationen We Are The Evidence og har tidligere vundet en højesteretssag i Israel, der førte til de første kablinger i skoler. I Norge er en retssag på vej vedrørende smartmeters med trådløs forbrugsaflæsning. I Danmark forberedes lige nu sagsanlæg mod staten på vegne af Landsindsamlingen mod 5G, med baggrund i et juridisk responsum, der blev præsenteret på 5G-konferencen på Christiansborg sidste år. Fornemmer man, nettet strammes derude, er det kun på sin plads. Det vil være intet mod den følelsesmæssige tortur, så mange forældre har gennemlevet ved ikke at kunne beskytte vore børn. Journalist David Wedege skriver på https://tabttraad.home.blog/ om dét, vi ikke får fortalt. Læs bl.a. om DR-Videns "digitale lejesvende" og vanvittigt skræmmende mikrofonholderi og den nye EU-rapport, der vurderer 5G som en mulig krænkelse af grundlæggende menneskerettigheder. Især børns!

Indland

Tredje dansker er testet positiv for coronavirus

Erhverv

Nissens-produktion lagt ned af corona-virus: Vi er taknemmelige for ingen ansatte er smittet

Annonce