Annonce
Hedensted

Park blev raseret for mindst 7500 kroner: Lokalråd vil stoppe hærværk med natteravne og kameraer

Tingparken i Lindved fik i sensommeren bl.a. smadret en rude i det overdækkede spiseområde. Nu er regningen forskaderne gjort op. Foto: Michael Svenningsen
Lindved Lokalråd har gang i flere tiltag, der skal stoppe hærværk i Tingparken. Natteravne, vildtkameraer og et park-pack er på tegnebrættet.
Annonce

Lindved: Kan der træffes foranstaltninger, så man fremover undgår hærværk i Tingarken i Lindved? Det spørgsmål har Lindved Lokalråd diskuteret på deres seneste møde. Anledningen er, at der i sensommeren blev udøvet et omfattende hærværk i byens park, hvor bl.a. en stor rude blev smadret, og krolfklubbens køller blev ødelagt.

Efterfølgende er regnskabet for hærværket gjort op, og det løber op i mindst 7500 kroner. En ny sikkerhedsrude til pavillonen koster 4500 og vil blive sat op til foråret. Krolfklubben fik desuden ødelagt redskaber for ca. 3000 kroner.

Det fremgår af det seneste mødereferat fra lokalrådet.

Hærværket har desuden betydet, at der med hjælp fra den kommunale landdistriktspulje er investeret i en aflåst værktøjscontainer, hvor grill, krolf-udstyr, kost og skovl mv. fremover bliver opbevaret i.

Dertil kommer, at Lokalrådet undersøger muligheden for at sætte vildtkameraer op i parken, ligesom der arbejdes på at oprette en afdeling af Natteravnene i byen.

Endelig er der taget initiativ til at danne et såkaldt Park-Pack - en gruppe frivillige, der påtager sig ansvaret for at vedligeholde og passe byens park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandskadet Rådhusgade-ejendom genopføres: Vi er fortrøstningsfulde og arbejder på løsninger

Horsens

Lettet chauffør efter krav om mundbind i bybusserne i Horsens: Bedre sent end aldrig

Annonce