Annonce
forside

Par på motorcykel fældet på E45 af trillende lastbildæk

Arkivfoto: Michael Bager

Skanderborg: Et ældre par fra Egtved væltede på motorcykel, da en stak lastbildæk pludselig trillede ud på vejbanen på E45 ved Skanderborg, hvor de kom kørende onsdag kl. 8.47.

Uheldet skete i nordgående retning omkring vejarbejde og skyldes, at chaufføren i en af de arbejdende lastbiler kom til at skubbe til afskærmningen, som bestod af stablede lastbildæk.

Dækkene trillede ud på motorvejen ud foran parret på motorcykel.

Ifølge fung. vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi, blev parret, der er 69 og 65 år, kørt til skadestuen.

Det er endnu uklart, hvordan deres tilstand er.

Uheldet medførte en del kø i morgentrafikken.

Præcisering: Sydøstjyllands Politi oplyser fredag morgen, at den 65-årige kvinde, der sad bag på motorcyklen, stadig er indlagt på Skejby Sygehus, hvor hun behandles for de skader, hun pådrog sig. Hun er alvorligt kvæstet, men uden for livsfare, er den seneste melding fra sygehuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Uheld forsinker trafikken på E45

Læserbrev

Replik til leder: Forældre vil gerne bidrage til at øge normering i daginstitutioner

Læserbrev: Kære Torben Andersen (kommentar til leder i Horsens Folkeblad 13. november 2019). Tusind tak for, at du retter opmærksomheden mod et meget vigtigt indsatsområde i Horsens kommune - nemlig kvaliteten af kommunens dagtilbud. Vi har som politikere lyttet til forældrene, som både i vores forældreundersøgelser omkring børns trivsel - samt i den store forældrekampagne 'Hvor er der en voksen?' , argumenterer for, at der bør være flere pædagoger i vores dagtilbud. Derfor har vi øget tildelingen af midler til dagtilbud med syv millioner kroner, hvilket som du nævner har medført en større forældrebetaling, da forældre betaler 25 pct. af udgiften til dagtilbud samlet set. Du argumenterer for, at vi politisk kan vælge at fritage forældre for øget betaling, hvilket er helt korrekt. Konsekvensen af dette vil dog være, at vi ikke får ansat så mange pædagoger som ønsket, da forældrenes betaling jo også er med til at øge personaleressourcer - og dermed medvirker til, at vi på sigt kan nå de anbefalede normeringer i vores dagtilbud. Helt konkret kan man sige, at hvis kommunen bidrager med tre kroner., så bidrager forældrene med en krone. Jeg tror faktisk, at rigtigt mange forældre gerne bidrager til dette. Endnu en gang tak for, at du Torben også synes, at børneområdet er et vigtigt fokusområde i Horsens Kommune.

Kultur

Panduro advarer mod billethajer: - Svindelfirmaerne går ikke kun efter de store, udenlandske artister

Annonce