Annonce
Horsens

Par anholdt: Politiet fandt 300 gram amfetamin på deres bopæl i Horsens

Onsdag fandt politiet i forbindelse med en ransagning omkring 300 gram amfetamin på en adresse i Horsens. Arkivfoto: Michael Bager

Opdatering: De to sigtede er blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fredag formiddag.

Horsens: En 27-årig mand og en 32-årig kvinde bliver torsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Onsdag fandt politiet i forbindelse med en ransagning omkring 300 gram amfetamin på parrets bopæl i Horsens.

Ud over det amfetamin, der blev fundet på bopælen, er de to sigtet for at have besiddet og solgt yderligere omkring 800 gram amfetamin igennem en endnu ukendt periode, oplyser efterforskningsleder Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

- Anholdelserne af de to skete efter en tids efterforskning, oplyser efterforskningslederen, der også bekræfter, at politiet kom på sporet af parret i forbindelse med efterforskning af andre sager om salg af amfetamin i Horsens igennem den seneste tid.

Lars Peter Madsen oplyser, at anklagemyndigheden vil bede om, at grundlovsforhøret bliver holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen. Derfor ønsker han ikke at give yderligere oplysninger i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Første tilfælde af brasiliansk variant fundet i Danmark

Annonce