Annonce
Odder

Panik-indkøb stopper ikke Lidl-projekt: Eleverne står sammen og tager ansvar

De Lidl-elever, som i denne uge bestyrer butikken i Odder, håndterer ifølge virksomhedens kommunikationschef det øgede pres rigtig flot. Foto: Inge Lynggaard Hansen / Lidl
Der er ekstra travlt i dagligvarebutikkerne i disse dage som følge af regeringens tiltag mod corona-spredningen, men det tager Lidl-eleverne i stiv arm.

Odder: Mette Frederiksen var meget tydelig på pressemødet onsdag aften efter at have informeret om, at hun sammen med regeringen lukker det offentlige Danmark ned.

- Jeg opfordrer til, at man bliver i de almindelige indkøbsvaner. Der er ingen grund til at hamstre derude nu, sagde statsministeren.

Det råd var der dog mange, der ikke tog til sig, og få minutter efter pressemødet rapporterede flere medier om lange køer i supermarkederne.

- I Lidl i Odder er der også ekstraordinært travlt i øjeblikket. Men vi har en flok ambitiøse og storsmilende elever, som tager det i stiv arm, siger Lidls kommunikationschef, Morten Vestberg.

Annonce

Stor læring

Derfor får eleverne også lov til at fortsætte projekt "Vi styrer butikken" som planlagt uden indblanding fra butikkens normale personale.

- Eleverne står sammen og tager ansvaret rigtigt flot. De har selvfølgelig travlt, og der kan opstå lidt flere pressede situationer end normalt, men de klør allesammen på, siger Morten Vestberg.

Alle havde naturligvis gerne været påstyret foruden, men Morten Vestberg mener, at eleverne kan bruge det konstruktivt.

- Der ligger stor læring i at skulle håndtere det store pres, og man rykker tættere sammen og bliver bedre til at samarbejde. Jeg er sikker på, at det bliver et rigtig godt elevhold, når de er færdige, lyder det fra Morten Vestberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Nu er 187 døde med coronavirus i Danmark

Annonce