Annonce
Horsens

Padelcenter fik to dages åbning: Vi håber på et mirakel på mandag

Blot to dage efter åbning må Smash Padelcenter Horsens lukke ned, fordi centeret ligger i Sønderbro Sogn. Foto: Asger Ravn
Torsdag åbnede Smash Padelcenter efter måneders venten. Lørdag måtte centeret lukke igen, konstaterer en dybt frustreret direktør Asger Ravn.

Horsens: Det er totalt meningsløst, at en virksomhed som vores skal lukke ned. Den type kunder vi har, kommer fra hele Horsens og også fra byerne omkring. Det er hårdt og ukritisk at lukke alt ned. Der sidder nogle højere i systemet og trykker på knapper uden at tænke på dem på gulvet.

Asger Ravn, direktør i det nystartede Smash Padelcenter Horsens på Fuglevangsvej, er dybt frustreret over, at han fredag måtte træffe beslutning om at lukke centret ned som følge af sognenedlukningen af Sønderbro Sogn.

Statens Seruminstitut beordrede fredag Horsens Kommune til at lukke Sønderbro Sogn ned fra lørdag morgen, fordi smittetrykket er for højt. Nedlukningen indebærer blandt andet, at idræts-fritids- og foreningsaktiviteter lukkes ned.

Annonce


Det er ikke, fordi vi er rebeller og imod reglerne. Men vi synes, de rammer forkert. Der bliver lukket ned over en bred kam i stedet for at kigge på specifikke områder.

Asger Ravn, direktør, Smash Padelcenter Horsens


Kun åbent i to dage

Reglerne rammer det nystartede padelcenter, der har ventet i måneder på at få lov til at åbne. Torsdag blev det endelig muligt at slå dørene op - i to dage.

- Vi har talt med den nationale coronahotline, og den har bedt os lukke, siger Asger Ravn, der i første omgang håbede på måske at kunne få lov til at åbne mandag.

Det håb blev slukket, da Kulturministeriet lørdag formiddag beordrede Horsens Kommune til at påbyde lukning af al træning og kultur i Sønderbro Sogn.

Asger Ravn understreger, at han og virksomheden bakker op om corona-reglerne og godt forstår, at myndighederne må handle, når smittetrykket stiger.

- Det er ikke, fordi vi er rebeller og imod reglerne. Men vi synes, de rammer forkert. Der bliver lukket ned over en bred kam i stedet for at kigge på specifikke områder. Vi tjekker coronapas, vi har 1800 kvm, og hvis vi har fuldt booket, er der 18 mennesker i hallen ad gangen. Vi ligger i et industriområde i udkanten af Sønderbro Sogn. Der er 200 meter fra vores adresse til nabosognet. Det er bare megauheldigt, siger Asger Ravn.

Annonce

Stiller spørgsmålstegn ved reglerne

Han stiller spørgsmålstegn ved, om reglerne er gode nok.

- Var det ikke mere naturligt, at man tog de borgere, der har adresse i sognet og siger, at de ikke må komme her. Det giver mere mening at målrette restriktionerne mod dem, der er smittet, og vi vil sagtens kunne tjekke folks adresser, når vi alligevel tjekker deres coronapas. Som det er nu, kan folk fra Sønderbro Sogn tage til fitness i Stensballe og andre steder. Det er ulogisk og meningsløst, siger Asger Ravn.

Sammen med de to medstiftere må han selv tage det tab, nedlukningen giver, fordi virksomheden som nystartet ikke har mulighed for at søge kompensation fra staten.

- Nu taber vi flere penge, som vi skal betale af egen lomme, og vi kommer til at starte forfra igen. Det er ikke nogen god start. Det ville være fantastisk, hvis vi som privat virksomhed også havde mulighed for at søge dispensation, sådan som uddannelsesinstitutioner har, lyder det fra en ærgerlig Asger Ravn.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Entreprenør leverer rekordhøj omsætning og indtjening: Med glade medarbejdere følger tilfredse kunder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Før lå her en losseplads: Nu er Horsens nye grønne åndehul klar til indvielse

Horsens For abonnenter

Akademi flyttede fra storbyen til Hovedgård: Tilbyder nu højeste uddannelsesniveau i Danmark

Odder

Voldsom brand i rækkehus: Tydelige flammer og sort røg

Kultur

Nu skal EM-festen i gang i Horsens: Streetfoodmarked viser Danmark-Wales på storskærm

Hedensted

Million-renovering af svømmehal udskydes: Ingen håndværkere har tid

Leder For abonnenter

Folkefest i Parken: Danmark lever. Vi skal videre

Horsens

Oversigt: Her kan du være med til at sende heksen til Bloksbjerg

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Borgerne på Sverigesvej reagerer: Folk har for meget fart på ned ad bakken

Indland

Skal du til Amsterdam og se ottendedelsfinalen? Her er reglerne

Sport

Gammel topbokser omtalt som død ved en fejl: - Det var en flot nekrolog. Den må I gerne bringe igen, når jeg er død

Navne For abonnenter

Jimmy droppede frisk-fyr-facaden og mærkede efter: Jeg står bedre her på jorden nu

Navne

Teknisk direktør tager over som kommunaldirektør i fire måneder

Annonce