Annonce
Horsens

P-selskab: Det er altid muligt at finde en fungerende p-automat ved sygehuset

- Det er altid bilisternes eget ansvar at sikre, at de overholder reglerne på p-pladsen ved sygehuset i Horsens. Sådan lyder det fra Apcoa Parkings direktør Michael Christensen, efter en læser forleden i et læserbrev berettede om, at han havde fået en parkeringsafgift ved sygehuset, selvom betalingsautomaten var ude af drift. Rigtig mange læsere har bakket manden op: Betalingsautomaterne er jævnligt ude af drift ved sygehuset. Arkivfoto

Parkeringsdirektør understreger, at det altid er bilisternes ansvar at sørge for, at de overholder reglerne, når de parkerer.

Horsens: Vi har 20 automater ved Horsens Sygehus, så det er altid muligt at finde en betalingsautomat, der fungerer.

Sådan lyder det i et skriftligt svar fra Michael Christensen, der er administrerende direktør i parkeringsselskabet Apcoa, som administrerer p-pladsen ved Horsens Sygehus.

Horsens Folkeblad har spurgt ham, hvordan besøgende på sygehuset kan undgå at få en parkerings-afgift, når der tilsyneladende ofte er problemer med, at betalingsautomaterne på sygehuset er ude af drift.

Spørgsmålet kommer efter at Henning Knudsen fra Nørre Snede forleden i et læserbrev i Horsens Folkeblad undrede sig over, at han i marts fik en parkeringsbøde på p-pladsen ved Horsens Sygehus, selvom p-automaten på stedet ikke virkede.

Og Henning Knudsens læserbrev har fået rigtig mange læsere til tasterne. Flere oplyser, at de har oplevet det samme - nemlig at automaterne er ude af drift.

- Nu er jeg kommet jævnligt i et halvt år derude og ikke nok med, at det er hamrende dyrt, så er jeg ofte gået fra stander til stander, fordi de ikke virker. Når jeg så har stemplet ind, så har jeg ikke kunnet stemple ud. Har da også fået to p-bøder, skriver Karin Bovien fra Horsens.

- Elendige parkeringsautomater. Når man ringer til nummeret, får man af vide, at der er 24 automater, så er det bare om at finde en, der virker lige, når man er der. Har netop været indlagt med min søn i fem dage og måtte ved hvert "vagtskifte" med min mand tjekke fire til fem automater, inden vi fandt en, der duede. Det er ikke i orden, skriver Inge Benner Andersen.

Andre læsere fortæller om, at de har fået bøder efter parkering ved sygehuset, selvom de har fejlmeldt automaterne.

Annonce

Dagligt parkerer rigtig mange ved Horsens Sygehus, og der vil desværre være bilister, som kan opleve, at en betalingsautomat ikke virker.

Michael Christensen, adm. direktør Apcoa Parking

- Vi reagerer på fejl hurtigst muligt

Michael Christensen fra Apcoa erkender, at der kan være fejl på automaterne ved sygehuset.

- Dagligt parkerer rigtig mange ved Horsens Sygehus, og der vil desværre være bilister, som kan opleve, at en betalingsautomat ikke virker, skriver han, og understreger, at det er bilisternes ansvar at sikre sig, at de overholder reglerne, når de parkerer.

- Hvis man skulle opleve på en Apcoa-parkeringsplads, at ingen betalingsautomater fungerer, så er det muligt at kontakte Apcoa for rådgivning via det nummer, der er angivet på automaten, lyder det fra Michael Christensen.

Han oplyser også, at Apcoa har online-overvågning på langt de fleste betalingsautomater.

- Det er for, at vi kan reagere på fejl hurtigst muligt, oplyser han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Trods corona-krise: Betal dit medlemskontingent!

Læserbrev: Vi står midt i en historisk krise, hvor samfundet mere eller mindre er lukket ned. Det udfordrer os alle - herunder vores foreninger, klubber og alle vores frivillige. Foreningerne i Horsens kommune ligger p.t. øde hen, uden aktivitet, med tomme klubhuse, ingen træninger, ingen kampe og ingen socialt samvær. Det betyder, at vores foreninger er (eller kan blive) udfordret på økonomien i form af manglende indtægter fra stævner, cups, sponsorater, indtægtsgivende arrangementer, kontingenter, m.m. I yderste konsekvens kan det få fatale følger for vores foreninger i form af lukninger. Desværre har jeg den seneste tid hørt fra flere personer, at de overvejer deres medlemskab af den lokale idrætsforening - når nu de ikke ”får noget for pengene”. Det gør mig frustreret at høre disse udmeldinger, for det er netop nu, at vi skal stå sammen, vise samfundssind og bakke op om vores foreninger. Mennesker er sociale væsner der har et fundamentalt behov for at være sammen med andre mennesker. Derfor indgår de fleste af os i fællesskaber i familien, med venner, på jobbet og i foreninger. Jeg ynder at sige, at mennesker er flokdyr, der skal stimuleres socialt. Den nuværende corona-krise gør, at vi skal holde os indendørs og isolere os fra andre mennesker. Det strider direkte mod vores menneskelige natur, hvilket udfordrer os som individer. Derfor tror jeg, at vi mere end nogensinde før har behov for vores foreninger. Når vi kommer ud på den anden side af krisen, har vi i den grad behov for at blive socialt stimuleret og få plejet vores sociale relationer i fællesskabet med andre mennesker. Så min klare opfordring: Betal dit medlemskontingent og støt op om din lokale forening. Så kan vi igen mødes i fællesskabet om den idræt eller foreningsaktivitet, vi brænder så meget for.

Annonce