Annonce
Hedensted

Pølsevognsdrøm brast: Grillbar ved Gudenåen kunne ikke løbe rundt

Jan Hyldborg og Gitte Albertsen overtog forpagtningen af Åstedbro Grill på Nørre Snedevej ved Rask Mølle i juli måned. Nu er grillbaren lukket. Foto: Michael Svenningsen
Tiden er ikke til pølsevogne, lyder det fra forpagter af Åstedbro Grillen, Jan Hyldborg, der har valgt at lukke grillen ned og opsige sin forpagtningsaftale.
Annonce

Åstedbro: "Er lukket" Med disse to ord offentliggjorde forpagteren af Åstedbro Grillen ved Rask Mølle, Jan Hyldborg, fornylig, at det er slut med at sælge pølser og pomfritter til stamgæster og andre sultne forbipasserende på Nørre Snede Vej.

Ifølge den selvstændige klovborgenser, der i begyndelsen af juli måned sammen med sin samlever Gitte Albertsen overtog forpagtningen af grillen, skyldes lukningen manglende omsætning.

- Der er alt for lille omsætning, og jeg må desværre erkende, at det ikke kan løbe rundt. Jeg tror ikke, vi kunne have gjort noget anderledes. Vi har forsøgt at efterkomme kundernes ønsker til menuen, men det har ikke hjulpet noget. Jeg tror, grillen ligger forkert, og så er tiden måske bare ikke til pølsevogne mere, lyder det fra Jan Hyldborg, der ved siden af Åstedbro Grillen driver håndværkervirksomheden Hyldborg Montage.

Den forsætter, understreger Jan Hyldborg, der har seks måneders opsigelse på sin forpagtningsaftale.

Grillen er sammen med Åstedbro Kro ejet af det sjællandske rengøringsfirma Suveren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce