Annonce
Horsens

Så er det slut: Pølsepavillon på vej væk fra Torvet

Der skulle en stor kran til at løfte pølsepavillonen fra soklen. Tidligt torsdag morgen transporteres den til opbevaring på materialegården på Endelavevej. Foto: Morten Pape
Tung Nguyens pølsepavillon blev onsdag flyttet op på en blokvogn, så den er klar til at blive kørt til opbevaring på Endelavevej.

Horsens: Renoveringen af Torvet er i fuld gang, og onsdag eftermiddag blev pølsepavillonen på Torvet flyttet op på en blokvogn, så den er klar til at blive transporteret til opbevaring på kommunens materialegård på Endelavevej. Det sker efter planen tidligt torsdag morgen.

På stedet, hvor pølsepavillonen stod indtil i dag, skal vand-installationen Beringsøen placeres. Madserveringen skal i fremtiden foregå fra en ny stadeplads lidt nord for pølsepavillonen.

Onsdag var også dagen, hvor der var frist for at byde ind på at drive en madbod på den nye placering. Kommunen kunne onsdag ikke svare på, om der var kommet bud ind, men det stod på forhånd klart, at den hidtidige pølsemand på Torvet, Tung Nguyen, ikke var blandt byderne.

Han meddelte for et par uger siden, at hans økonomi ikke tillod ham at byde på at flytte pavillonen til den nye placering.

Annonce
Pølsepavillonen på vej op på blokvognen. Tidligt torsdag morgen transporteres den til opbevaring på materialegården på Endelavevej. Foto: Morten Pape
Pølsepavillonen løsnes fra soklen. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce