Annonce
Horsens

Så er det slut: Pølsepavillon på vej væk fra Torvet

Der skulle en stor kran til at løfte pølsepavillonen fra soklen. Tidligt torsdag morgen transporteres den til opbevaring på materialegården på Endelavevej. Foto: Morten Pape
Tung Nguyens pølsepavillon blev onsdag flyttet op på en blokvogn, så den er klar til at blive kørt til opbevaring på Endelavevej.
Annonce

Horsens: Renoveringen af Torvet er i fuld gang, og onsdag eftermiddag blev pølsepavillonen på Torvet flyttet op på en blokvogn, så den er klar til at blive transporteret til opbevaring på kommunens materialegård på Endelavevej. Det sker efter planen tidligt torsdag morgen.

På stedet, hvor pølsepavillonen stod indtil i dag, skal vand-installationen Beringsøen placeres. Madserveringen skal i fremtiden foregå fra en ny stadeplads lidt nord for pølsepavillonen.

Onsdag var også dagen, hvor der var frist for at byde ind på at drive en madbod på den nye placering. Kommunen kunne onsdag ikke svare på, om der var kommet bud ind, men det stod på forhånd klart, at den hidtidige pølsemand på Torvet, Tung Nguyen, ikke var blandt byderne.

Han meddelte for et par uger siden, at hans økonomi ikke tillod ham at byde på at flytte pavillonen til den nye placering.

Pølsepavillonen på vej op på blokvognen. Tidligt torsdag morgen transporteres den til opbevaring på materialegården på Endelavevej. Foto: Morten Pape
Pølsepavillonen løsnes fra soklen. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce