Annonce
Hedensted

Pælesidderne har sovet bedre i nat: De andre har hørt mig snorke, så noget må jeg have sovet

Hjalte Hansen på pæl nummer to, Mike Reedtz på pæl nummer tre og Jacob Bjerre på pæl nummer fire fortæller fredag morgen, at de har sovet bedre i nat. Alle tror på, at de kan sidde konkurrencen ud. Foto: Yilmaz Polat

Folkebladet besøgte fredag morgen de tre pælesiddere for at høre, hvordan det går. Alle er ved godt mod og har sovet bedre.

Annonce

Juelsminde: - Det går godt. Jeg har haft den bedste nat ift. søvn, og da jeg kiggede på uret, kunne jeg se, at jeg havde sovet i tre timer og 14 minutter i nat, så det er meget fint. Det eneste, der er lidt ærgerligt, er, at jeg har tabt min hovedpude, siger 26-årige Hjalte Hansen til Folkebladet fredag morgen klokken lidt i 8.

Også hos Mike Reedtz går det fint, og ligesom Hjalte Hansen sov han bedre i nat.

- Jeg fandt bedre ud af, hvordan man kan sove. Det er selvfølgelig mest halvslumrende, men de andre har hørt mig snorke, så noget må jeg have sovet, siger 25-årige Mike Reedtz, der dog har tabt den pude, han sidder på.

22-årige Jacob Bjerre har ligeledes fundet en ordentlig position, så han har haft en meget god nat, fortæller han.

Annonce

Ikke energi til at læse

Pælesidderne har alle taget bl.a. mobiler og bøger med for at få tiden til at gå, men dem har de ikke benyttet sig meget af.

- Jeg har ikke så meget energi, så jeg gider ikke at læse bøger, siger Jacob Bjerre, mens Mike Reedtz supplerer.

- Selvom jeg har min mobil, magter jeg ikke at skulle finde den frem fra lommen og skrive på den. I stedet har min familie været her noget af tiden, og så har jeg snakket med dem, siger Mike Reedtz.

Alle tre pælesiddere regner med at sidde på deres pæl til søndag klokken 17, hvor konkurrencen slutter.

- Jeg tror på det nu, for jeg ser ikke, at det bliver meget sværere. Selvfølgelig kommer trætheden mere og mere, men man er jo blevet bedre til at sove, siger Jacob Bjerre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce