Annonce
Horsens

Påskeudstilling med drager, der drager i Tinghuset

Et eksempel på et af Kaj Aage Helmings dragende akvareller. Presssebillede

Brædstrup: Kaj Aage Helming - af nogle kaldet Vishwas - udstiller drager og andet, der drager, i akryl og akvarel i Tinghuset i Brædstrup.

Der er fernisering påp udstillingen onsdag 17. april kl. 17. Udstillingen kan ses til og med mandag 22. april.

Kaj Aage Helming begyndte at male under en arbejdsløshedsperiode, da han var omkring 50 år.

Hele hans produktion brændte i 2011, så det, han i den kommende udstilling viser, er skabt de seneste tre til fire år.

- Jeg maler, fordi jeg ikke kan lade være. I akvarel forfølger jeg gerne et konkret motiv. Jeg håber at kunne frembringe et smil eller to - men hvis slet ingen bliver fortørnet eller forarget, så har jeg ikke været skarp nok, fortæller han, der begrunder påskeudstilllingen med en opfordring til at udstille.

- Jeg har materiale nok, og så tør jeg faktisk også nu udstille mine malerier, fortæller Kaj Aage Helming.

Kunstneren håber også, at han malerier kan lokke smilet frem hos beskuerne. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Trods corona-krise: Betal dit medlemskontingent!

Læserbrev: Vi står midt i en historisk krise, hvor samfundet mere eller mindre er lukket ned. Det udfordrer os alle - herunder vores foreninger, klubber og alle vores frivillige. Foreningerne i Horsens kommune ligger p.t. øde hen, uden aktivitet, med tomme klubhuse, ingen træninger, ingen kampe og ingen socialt samvær. Det betyder, at vores foreninger er (eller kan blive) udfordret på økonomien i form af manglende indtægter fra stævner, cups, sponsorater, indtægtsgivende arrangementer, kontingenter, m.m. I yderste konsekvens kan det få fatale følger for vores foreninger i form af lukninger. Desværre har jeg den seneste tid hørt fra flere personer, at de overvejer deres medlemskab af den lokale idrætsforening - når nu de ikke ”får noget for pengene”. Det gør mig frustreret at høre disse udmeldinger, for det er netop nu, at vi skal stå sammen, vise samfundssind og bakke op om vores foreninger. Mennesker er sociale væsner der har et fundamentalt behov for at være sammen med andre mennesker. Derfor indgår de fleste af os i fællesskaber i familien, med venner, på jobbet og i foreninger. Jeg ynder at sige, at mennesker er flokdyr, der skal stimuleres socialt. Den nuværende corona-krise gør, at vi skal holde os indendørs og isolere os fra andre mennesker. Det strider direkte mod vores menneskelige natur, hvilket udfordrer os som individer. Derfor tror jeg, at vi mere end nogensinde før har behov for vores foreninger. Når vi kommer ud på den anden side af krisen, har vi i den grad behov for at blive socialt stimuleret og få plejet vores sociale relationer i fællesskabet med andre mennesker. Så min klare opfordring: Betal dit medlemskontingent og støt op om din lokale forening. Så kan vi igen mødes i fællesskabet om den idræt eller foreningsaktivitet, vi brænder så meget for.

Annonce