Annonce
Hedensted

Påske-hilsen til hårdtarbejdende plejepersonale

Det er Heidi Baltzer Schmidt, erhvervskonsulent hos Hedensted Erhverv, der har stået for kontakten til specialbutikkerne. Hun glæder sig over, at det ved fælles hjælp var muligt at løse opgaven. PR foto

Hedensted: De 1250 medarbejdere i Hedensted Kommunes afdeling for Social Omsorg skal ikke savne chokolade i påsken. Hedensted Kommune har bedt 11 af kommunens små specialbutikker, som lige nu lider under corona-krisen, om at grave dybt på deres lagre, og det er der kommet farvestrålende gavekurve ud af, som medarbejderne modtager i denne uge.

Med kurven følger et kort fra Udvalget for Social Omsorg, hvor man takker for den ekstraordinære indsats, som corona-krisen kalder på i pleje- og sundhedssektoren:

- Coronaviruspandemien trækker lige nu og de næste uger store veksler på jeres velvilje og kompetencer. Hverdagen kan ikke fastholdes, og mange må være fleksible i forhold til nye opgaver, arbejdstider og -sted. Ligesom gode kolleger fra andre områder i Hedensted Kommune må hjælpe til. Vi vil fra politisk side gerne med denne hilsen og en lille kurv vise jer, at vi påskønner og anerkender den indsats, som i hver dag yder til gavn for borgerne og kollegerne. Trods omstændighederne – rigtig god påske til alle, skriver formanden, Allan Petersen (DF), på vegne af udvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce