Annonce
Brande

Overvældende interesse for åbent landbrug

Axel Månsson var glad og overvældet over det store besøgtal ved åbent landbrug søndag. Foto: Ejgil Jessen Hansen
Tusinder af gæster til landbrugs-arrangement hos Axel Månsson i Brande.

Brande: Interessen for at besøge Axel Månssons landbrug var igen meget stor, da der søndag 15. september blev arrangeret ”Åbent landbrug”.

Flere tusinde fandt vej til arrangementet, men der var virkelig også lagt mange kræfter i forberedelserne. Indkørslen var pyntet med masser af flag, flere marker var efter den megen regn blevet belagt med halm, så bilerne kunne parkeres uden at køre fast i mudder.

En lang række boder var stillet op med kaffe, kage og selvfølgelig alle de økologiske produkter, som bliver produceret. Der er mere end 20 forskellige sorter. Der var selvfølgelig også muligheder for at smage forskellige retter af økologiske æg fra nogle af gårdens ca. 200.000 høns.

Gårdens mange kæmpestore maskiner var linet op og interessen for at se nærmere på dem var stor. Der var arrangeret konkurrencer, bl.a. kuglestød med glaskål, så man kunne blive årets kål-kaster, så der var virkelig gjort meget for at skabe de bedste rammer for de besøgende. En af de mest attraktive attraktioner var kørslen med traktor og vogn. De besøgende kunne hoppe op på en vogn og blive transporteret rundt på gården, samtidig med at de fik informationer om bedriften. Der var konstant en lang kø for at komme med på vognen. Axel Månsson var både overvældet og glad over de mange besøgende. Han finder, at det er vigtigt, at så mange som muligt kommer tæt på dansk landbrug og får indsigt i, hvad der reelt foregår i stedet for kun at modtage informationer via medierne.

Annonce
Interessen for at køre med denne specielle vogn var stor. Foto: Ejgil Jessen Hansen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce