Annonce
Navne

Oversigt: Disse nekrologer og mindeord bragte vi i maj 2021

Carl Juhl blev uddannet maler i fødebyen Horsens, men det var i restaurations- og hotelbranchen, at han for alvor satte sine spor, bl.a. i Horsens, Vejle og Grønland. Han blev 77 år. Arkivfoto: Flemming Larsen
Nedenfor har vi samlet links til de 31 nekrologer og mindeord, vi bragte om personer i vores dækningsområde i årets femte måned.

Tilbageblik: Vi oplever stor interesse for de nekrologer og mindeord, vi bringer, hvilket er baggrunden for denne månedsoversigt for maj 2021.

Oplever du selv den sorg at miste en kær og ønsker, at vi laver en nekrolog, er du altid velkommen til at kontakte navneredaktionen på navne@jyskemedier.dk eller 7627 2009.

Du er også velkommen til at skrive mindeord (i udgangspunktet på maksimalt 200 ord) og sende det til navne@jyskemedier.dk - gerne med et foto af afdøde.

Annonce

Herunder følger majs nekrologer og mindeord om personer med tilknytning til Horsens Folkeblads, Vejle Amts Folkeblads og Fredericia Dagblads dækningsområde - klik på navnet for at komme frem til artiklen.

Afdøde fra Horsens-området

Carl Juhl, Grønland, tidligere Horsens, blev 77 år Han var kendt som ejer af adskillige hoteller og diskoteker i Horsens, Vejle og Grønland. Vennen Nicolai J. Nissen skrev mindeord om ham.

Gerda Kamma Glistrup, Ry, tidligere Horsens, blev 91 år Hun arbejdede som bogholder i mange år, og sammen med sin mand var hun engageret i arbejdet med at etablere Kirkens Korshær i Horsens.

Henning Thomsen, Hatting, Horsens, blev 94 år Han arbejdede bl.a. som værkfører og forsikringsskadeskonsulent, interesserede sig for veteranbiler og var en passioneret vandrer.

Preben Kristensen bød i 60 år indenfor i sit renseri i Borgergade i Horsens. Han døde 15. maj som 87-årig. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Preben Kristensen, Horsens, blev 87 år Han drev i 60 år renseriet Presse-Jernet i Borgergade i Horsens.

Mogens Dam, Hatting, Horsens, blev 80 år Han var inseminør i godt 40 år og fik dronningens belønningsmedalje ved sin fratrædelse. I fritiden var han aktiv på mange felter i hjembyen Hatting.

Hanne Signe Olesen, Gedved, blev 61 år Hun var ansvarlig for styring af kundernes opgaveportefølje hos JN Data i Silkeborg, og en kollega skrev mindeord.

Hans Kvorning, Hatting, Horsens, blev 86 år Han var elinstallatør og drev firma i Hatting, hvor han også var aktiv med frivilligt arbejde. Bl.a. var han i 25 år formand for Hatting Sogns lokalhistoriske forening, hvor han blev æresmedlem.

Annonce

Afdøde fra Vejle-området

Flemming Hansen, Vejle, blev 81 år Han var tidligere folketingsmedlem, minister og skohandler. Han bevarede livslysten til det sidste. Personalet i Holst Sko i Horsens skrev mindeord om skokædens grundlægger. Det samme gjorde Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen (V).

Tidligere minister Flemming Hansen blev bisat fra Sct. Nicolaj Kirke i Vejle lørdag 8. maj. Arkivfoto: Mads Dalegaard


Ole Have, Egtved, blev 69 år Efter godt 40 års ansættelse i en beskyttet stilling som pedelmedhjælper på Katrinehøj i Brejning fik han dronningens fortjenstmedalje. Vennen Carsten Toft, Egtved, skrev mindeord om ham.

Freddy Rasmussen, Vejle, blev 74 år Han fik tilnavnet Bingo Freddy, da han var initiativtager til Drop In Bingo i Vejle. Han nåede også at være bl.a. bokser, udsmider, skraldemand og fabriksarbejder.

Freddy Rasmussen havde mange titler på sit cv. Som initiativtager til Vejles Dropin Bingo fik han tilnavnet Bingo Freddy. Han blev 74 år. Arkivfoto

Arne Jensen, Mørkholt, Børkop, blev 72 år I 1970 blev han ansat som litograf på Vejle Amts Folkeblad, hvor han arbejdede frem til 2005. Han var desuden aktiv i Vejle Golf Club som spiller og servicemand, og han fungerede bl.a. også som golf-rejseleder. Kjeld Egebo, formand for Senior Section i Vejle Golf Club, skrev på vegne af bestyrelsen mindeord om ham.

Eli Clausen, Bredsten, blev 85 år Hun var sygeplejerske og sundhedsplejerske og engagerede sig i lokalområdet, bl.a. som formand for havekredsen.

Anne Merete Rønde, Vejle, blev 91 år Hun blev født ind i en gartnerfamilie, fik en livslang interesse for blomster og natur og arbejdede som blomsterbinderske. Børn, børnebørn og venner nød godt af hendes gæstfrihed, gavmildhed og store empati, lyder det i mindeordene.

Birgit Nørgaard, Egtved, blev 68 år Hun kom bl.a. på værestedet Stoppestedet i Egtved, hvor hun knyttede venskab med Carsten Toft, Egtved, der skrev mindeord om hende.

Arne Flensburg, Jelling, blev 74 år Han arbejdede i en årrække hos Hede Danmark og holdt af at gå på jagt, rejse og lave gør det selv-projekter.

Kent Petersen, Vejle, blev 57 år Han arbejdede i 34 år hos nuværende Keyloop i Bredballe. Han var et velkendt ansigt i bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.

Annonce

Afdøde fra Hedensted-området

Bent Søiberg, Tørring, blev 76 år Han var tøjhandler i Tørring i 47 år.

I hele 47 år solgte Bent Søiberg tøj i Tørring. Han blev 76 år. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Gunnar Therkelsen, Rask Mølle, blev 88 år Han drev slægtsgården i Boring med sin hustru og var i 29 år desuden assurandør. Han engagerede sig både lokalt og nationalt, bl.a. som menighedsrådsformand, jagtforeningsformand og medgrundlægger af Danmarks Jægerforbund.

Annonce

Afdøde fra Fredericia-området

Mogens Fiil, Smidstrup, Fredericia, blev 83 år Han var tidligere økonomikonsulent og landbrugstekniker og blev æresmedlem i Venstre.

Svend Erik Hansen, Fredericia, blev 89 år Han var fhv. viceborgmester i Fredericia for Socialdemokratiet og idémand bag Madsby Legepark.

Ole Stegemejer døde 8. maj som 74-årig. Privatfoto

Ole Stegemejer, Fredericia, blev 74 år Han arbejdede som rørsmed og engagerede sig i fritiden som frivillig på flere fronter i Fredericia, bl.a. i FDF.

Lilli Tove Westenbeck Flensborg, Fredericia, blev 99 år I 1950-1987 drev hun tandlægeklinik i Fredericia. Hun var æresmedlem i Soroptimist International Fredericia.

Annonce

Afdøde fra Nr. Snede-området

Poul Moesby, Arnborg, tidligere Brande, blev 72 år I 1971 blev han Brandes første danske seniormester i boksning. Han var gennem mange år halinspektør i Arnborg.

I 2014 fik Søren Andreas Jørgensen konstateret kræft, men han var aktiv og klar i hovedet til sin død 23. maj som 75-årig. Privatfoto

Søren Andreas Jørgensen, Ejstrupholm, blev 75 år Han afsluttede arbejdslivet som driftschef hos Boligkontoret Danmark i Billund Kommune. Han sad i flere bestyrelser og var bl.a. menighedsrådsmedlem, aktiv i Rotary og underviser i Ejstrupholm Pensionistforenings netcafe.

Henning Buhl Rasmussen, Boest, Nr. Snede, blev 70 år To hold venner skrev mindeord om ham.

Annonce
Horsens For abonnenter

Langt fra første gang: 35-årig sendte dickpics og truede piger til at sende nøgenbilleder, mens han var i behandlingsdom for tilsvarende kriminalitet

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Horsens For abonnenter

Se visualiseringerne af omstridt omfartsvej: Stor landskabsbro på otte søjler gennem naturskøn ådal er på tegnebrættet

Horsens

Nyt svar fra ministerium: Bådvraget i fjorden kan få lov at blive liggende

Hedensted For abonnenter

Bliver dit nabolag også tilgodeset? Se listen over ekstraordinært mange nye byggegrunde

Brædstrup

Udvidelse af hal, julebelysning og en skovtrold: Budgetforlig kastede lidt af hvert af sig

Nyhedsbrev For abonnenter

Dagens overblik: Få styr på de vigtigste lokale historier på fem minutter

Horsens

Dement beboer gik hjemmefra og blev fundet død: Alle procedurer er fulgt både før og efter, han forlod plejehjemmet

Kultur

Lidende Elton John udskyder dele af den farvel-turné, der skal forbi Horsens i 2022

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Sport

Drømmen om OL lever: Dramatisk kollision i kapsejlads var et stort antiklimaks for Horsens-sejler

HH Elite For abonnenter

HH Elite i vild optur: Jan Leslie forvandlede døde høns til et vinderhold med stærke keepere og blev belønnet med en sejr

Horsens

Beboere skal genhuses efter brand i villa

Annonce