Annonce
Horsens

Overblik: Her kan du planlægge din Wall of Sound-festival

Wall of Sound var en nyopfindelse i det horsensianske musiklandskab sidste år. I år vender festivalen tilbage med 18 koncerter fordelt over to dage i begyndelsen af september, og spilleplanen er nu på plads. Arkivfoto: Hanne Nielsen
Wall of Sound har sendt sin samlede spilleplan ud. Få svar på "hvem, hvor, hvornår"-spørgsmålene.

Horsens: Hvem spiller? Hvor? Hvornår?

Dét er hovedspørgsmål, de fleste festivalgæster stiller sig selv, inden de køber billet og tropper op for at høre musikken, men skal man med på den unge festival Wall of Sound på Fængslet i Horsens i september, kan man allerede nu begynde at lægge sin "musik-kampplan".

Festivalen, der i år finder sted for anden gang som et lokalt bud på en af de mindre urban-festivaler, der i de senere år er skudt en del op af, har netop udsendt den samlede spilleplan for den to dage lange begivenhed 6.-7. september.

Wall of Sound er tænkt som et musiktilbud især til det yngre publikum, men med hovednavne som Phlake og Savage Rose mellem optrædende som Liss og Jada er håbet også at lokke musikbrugere med en "ung smag" til Fængslet, har booker Jeppe Vind tidligere forklaret.

De to dage byder på i alt 18 koncerter, og ud over topnavne kan publikum stifte bekendtskab med en underskov af nye kunstnere, der banker på til et gennembrud i dansk musik. Festivalen understøtter samtidig det lokale musikliv, der sætter hip hop-præg på begivenheden med et samlet sæt kaldet HRSNS Præsenterer.

I faktaboksen kan du se hele spilleplanen, der inkluderer koncerter på festivalpladsen og de to scener Freedom Stage og Forest Stage. Du kan også se og downloade planen her.

Annonce

Wall of Sounds spilleplan

Wall of Sound, der i år afvikles for anden gang, finder sted fredag den 6. og lørdag den 7. september i parkområdet foran Fængslet i Horsens.

Billetsalget er åbent, og arrangørerne satser på et publikumstal på cirka 3000.

Festivalen, der også præsenterer kunst og madoplevelser, har to scener, og i alt vil der i år være 18 koncerter fordelt over de to festivaldage.

Fredag

 • Kl. 14: Trubaduren - Festivalpladsen
 • Kl. 15: De danske hyrder - Forest Stage
 • Kl. 16: Kops - Freedom Stage
 • Kl. 16.45: Alexander Oscar - Forest Stage
 • Kl. 17.45: HRSNS Præsenterer: Højt Plan, Jonas Eddie og Milo
 • Kl. 19: Phlake - Forest Stage
 • Kl. 20.30: Velvet Volume - Freedom Stage
 • Kl. 21.30 Kesi - Forest Stage
 • Kl. 22.45 - Den Sorte Skole (DJ set) - Freedom Stage

Lørdag

 • Kl. 14.30: Lummer Stue - Festivalpladsen
 • Kl. 15: Ida Wenøe - Forest Stage
 • Kl. 15.30: The Savage Rose - Forest Stage
 • Kl. 16.45: Jada - Freedom Stage
 • Kl. 17.45: Liss - Forest Stage
 • Kl. 18.45: Analogik - Freedom Stage
 • Kl. 20.00: Carl Emil Petersen - Forest Stage
 • Kl. 21.15: Klumben & Raske Penge - Freedom Stage
 • Kl. 22.45: Top Gunn - Forest Stage

Kilde: Wall of Sound

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Inklusion skal være for barnets skyld, ikke for økonomiens

Læserbrev: Vi kendte ham godt. Vi lærere i skolens ældste klasser havde, med en vis ængstelse, på afstand fulgt Frederik op igennem de små klasser, hvor hans adfærd havde været ganske bekymrende. I frikvartererne var han nærmest mandsopdækket, for ellers endte det forudsigeligt nok i ballade. Da han nåede 7. klasse, gik Frederik stadig på skolen. I timerne sad han mest alene med hovedet begravet i computerspil. Af og til blev frustrationerne dog for store, og så måtte klassen gå et andet sted hen, hvis den ville undgå at dele skæbne med stole, borde og penalhuse, som blev kylet rundt i lokalet. Sidst i 7. klasse fik Frederik en plads i et specialtilbud. Alt, alt for sent. Man har I Vejle Kommune lovet at tilføre folkeskolen mere personale for et beløb stigende fra 10 mio. kr. i 2019 til 40 mio. kr. efter fire år. Det kvitterer vi lærere med glæde for. Men virkeligheden har vist, at vi alligevel ikke rigtig har fået flere kolleger ude på skolerne. En af grundene er, at flere og flere elever bliver skilt ud fra almenskolen og placeret i meget dyrere specialtilbud. Det betyder, at pengene går til dem og dermed ikke kan mærkes ude i skolen. I Vejle Kommune er det den enkelte skole, der skal finde pengene i budgettet til at sende elever i specialtilbud, og det er dyrt, så det fløjter. En folkeskoleelev koster 56.000 kr. om året, mens en plads i et specialtilbud kan koste 200.000 kr. Ideen fra kommunens side er at straffe skolen økonomisk, hvis den ikke magter at inkludere sine elever. Desværre betyder det, at børn med særlige behov bliver hængende alt for længe i folkeskolen, hvis skolen ikke har råd til andet. En af årsagerne til stigningen skal findes i, at inklusionsindsatsen i folkeskolen har været underfinansieret. Inklusionen har simpelthen været en spareøvelse. Derfor har disse børn ikke fået den hjælp, de har haft brug for, mens de kunne have haft glæde af den. Nu banker de så på til specialtilbuddene, bl.a. fordi de er blevet holdt for længe ude i almenskolen. Vi må gøre op med et system, der straffer skolerne, hvis man giver eleverne det tilbud, de har brug for, men der skal samtidig sikres ressourcer nok til at rumme børn som Frederik, både for Frederiks skyld, men også for Frederiks klasses. Især hvis folkeskolen fortsat skal være familiernes førstevalg.

Annonce