Annonce
Horsens

Overblik: Her kan du planlægge din Wall of Sound-festival

Wall of Sound var en nyopfindelse i det horsensianske musiklandskab sidste år. I år vender festivalen tilbage med 18 koncerter fordelt over to dage i begyndelsen af september, og spilleplanen er nu på plads. Arkivfoto: Hanne Nielsen
Wall of Sound har sendt sin samlede spilleplan ud. Få svar på "hvem, hvor, hvornår"-spørgsmålene.

Horsens: Hvem spiller? Hvor? Hvornår?

Dét er hovedspørgsmål, de fleste festivalgæster stiller sig selv, inden de køber billet og tropper op for at høre musikken, men skal man med på den unge festival Wall of Sound på Fængslet i Horsens i september, kan man allerede nu begynde at lægge sin "musik-kampplan".

Festivalen, der i år finder sted for anden gang som et lokalt bud på en af de mindre urban-festivaler, der i de senere år er skudt en del op af, har netop udsendt den samlede spilleplan for den to dage lange begivenhed 6.-7. september.

Wall of Sound er tænkt som et musiktilbud især til det yngre publikum, men med hovednavne som Phlake og Savage Rose mellem optrædende som Liss og Jada er håbet også at lokke musikbrugere med en "ung smag" til Fængslet, har booker Jeppe Vind tidligere forklaret.

De to dage byder på i alt 18 koncerter, og ud over topnavne kan publikum stifte bekendtskab med en underskov af nye kunstnere, der banker på til et gennembrud i dansk musik. Festivalen understøtter samtidig det lokale musikliv, der sætter hip hop-præg på begivenheden med et samlet sæt kaldet HRSNS Præsenterer.

I faktaboksen kan du se hele spilleplanen, der inkluderer koncerter på festivalpladsen og de to scener Freedom Stage og Forest Stage. Du kan også se og downloade planen her.

Annonce

Wall of Sounds spilleplan

Wall of Sound, der i år afvikles for anden gang, finder sted fredag den 6. og lørdag den 7. september i parkområdet foran Fængslet i Horsens.

Billetsalget er åbent, og arrangørerne satser på et publikumstal på cirka 3000.

Festivalen, der også præsenterer kunst og madoplevelser, har to scener, og i alt vil der i år være 18 koncerter fordelt over de to festivaldage.

Fredag

 • Kl. 14: Trubaduren - Festivalpladsen
 • Kl. 15: De danske hyrder - Forest Stage
 • Kl. 16: Kops - Freedom Stage
 • Kl. 16.45: Alexander Oscar - Forest Stage
 • Kl. 17.45: HRSNS Præsenterer: Højt Plan, Jonas Eddie og Milo
 • Kl. 19: Phlake - Forest Stage
 • Kl. 20.30: Velvet Volume - Freedom Stage
 • Kl. 21.30 Kesi - Forest Stage
 • Kl. 22.45 - Den Sorte Skole (DJ set) - Freedom Stage

Lørdag

 • Kl. 14.30: Lummer Stue - Festivalpladsen
 • Kl. 15: Ida Wenøe - Forest Stage
 • Kl. 15.30: The Savage Rose - Forest Stage
 • Kl. 16.45: Jada - Freedom Stage
 • Kl. 17.45: Liss - Forest Stage
 • Kl. 18.45: Analogik - Freedom Stage
 • Kl. 20.00: Carl Emil Petersen - Forest Stage
 • Kl. 21.15: Klumben & Raske Penge - Freedom Stage
 • Kl. 22.45: Top Gunn - Forest Stage

Kilde: Wall of Sound

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Dårligt argument for dyrere børnepasning

Fra nytår bliver det dyrere at få passet sine børn i Horsens Kommune. Den slags er en politisk beslutning, og Horsens Byråd er naturligvis i sin gode ret til at sætte prisen op og ned alt efter politisk prioritering. Så langt så godt, og indrømmet, det er svært tit og ofte at skulle forklare prisstigninger, men det er er altså tæt på være verdens dårligste argument, når man forklarer prisstigningen med, at kommunen tilfører syv millioner kroner ekstra til området. Flere kommunale kroner er altså lig med, at man som forældre skal betale mere, lyder logikken. Argumentet holder også så langt, at for at få økonomien til at hænge sammen, når vi skal have passet de små i vuggestue, dagpleje, børnehave eller sfo, er der også en forældrebetaling. Den må maksimalt andrage 25 procent. En sats, der er indført, så ingen kommuner uhæmmet bruger den knap at skrue på, når der skal lægges budget. Nøgleordet her er maksimalt. For det er klart, at forældrebetalingen stiger, når procentsatsen fastholdes, og det samlede budget stiger, men i ordet maksimalt ligger også, at man selvfølgelig kan sætte satsen ned, så forældrene ikke skal betale mere for at få passet børn efter nytår. Der kan være mange gode argumenter for at tilføre midler til børnepasning og at lade forældrebetalingen stige, men der er ingen sammenhæng mellem flere midler og øget forældrebetaling. Horsens Byråd kunne uden problemer vedtage, at det fra nytår skulle være billigere for forældrene at sende deres børn i kommunale pasningstilbud og samtidig tilføre flere midler for at kunne ansætte eksempelvis flere pædagoger. Det kunne eksempelvis være begrundet i at ville tiltrække flere børnefamilier til kommunen. Det er en politisk beslutning med tilhørende solide argumenter, som man så kan være enig eller uenig i, men at sige, at forældrene skal betale mere, fordi kommunen bruger flere penge på området, har ingen logisk sammenhæng.

Annonce