Annonce
Horsens

Overblik: Her kan du planlægge din Wall of Sound-festival

Wall of Sound var en nyopfindelse i det horsensianske musiklandskab sidste år. I år vender festivalen tilbage med 18 koncerter fordelt over to dage i begyndelsen af september, og spilleplanen er nu på plads. Arkivfoto: Hanne Nielsen
Wall of Sound har sendt sin samlede spilleplan ud. Få svar på "hvem, hvor, hvornår"-spørgsmålene.

Horsens: Hvem spiller? Hvor? Hvornår?

Dét er hovedspørgsmål, de fleste festivalgæster stiller sig selv, inden de køber billet og tropper op for at høre musikken, men skal man med på den unge festival Wall of Sound på Fængslet i Horsens i september, kan man allerede nu begynde at lægge sin "musik-kampplan".

Festivalen, der i år finder sted for anden gang som et lokalt bud på en af de mindre urban-festivaler, der i de senere år er skudt en del op af, har netop udsendt den samlede spilleplan for den to dage lange begivenhed 6.-7. september.

Wall of Sound er tænkt som et musiktilbud især til det yngre publikum, men med hovednavne som Phlake og Savage Rose mellem optrædende som Liss og Jada er håbet også at lokke musikbrugere med en "ung smag" til Fængslet, har booker Jeppe Vind tidligere forklaret.

De to dage byder på i alt 18 koncerter, og ud over topnavne kan publikum stifte bekendtskab med en underskov af nye kunstnere, der banker på til et gennembrud i dansk musik. Festivalen understøtter samtidig det lokale musikliv, der sætter hip hop-præg på begivenheden med et samlet sæt kaldet HRSNS Præsenterer.

I faktaboksen kan du se hele spilleplanen, der inkluderer koncerter på festivalpladsen og de to scener Freedom Stage og Forest Stage. Du kan også se og downloade planen her.

Annonce

Wall of Sounds spilleplan

Wall of Sound, der i år afvikles for anden gang, finder sted fredag den 6. og lørdag den 7. september i parkområdet foran Fængslet i Horsens.

Billetsalget er åbent, og arrangørerne satser på et publikumstal på cirka 3000.

Festivalen, der også præsenterer kunst og madoplevelser, har to scener, og i alt vil der i år være 18 koncerter fordelt over de to festivaldage.

Fredag

 • Kl. 14: Trubaduren - Festivalpladsen
 • Kl. 15: De danske hyrder - Forest Stage
 • Kl. 16: Kops - Freedom Stage
 • Kl. 16.45: Alexander Oscar - Forest Stage
 • Kl. 17.45: HRSNS Præsenterer: Højt Plan, Jonas Eddie og Milo
 • Kl. 19: Phlake - Forest Stage
 • Kl. 20.30: Velvet Volume - Freedom Stage
 • Kl. 21.30 Kesi - Forest Stage
 • Kl. 22.45 - Den Sorte Skole (DJ set) - Freedom Stage

Lørdag

 • Kl. 14.30: Lummer Stue - Festivalpladsen
 • Kl. 15: Ida Wenøe - Forest Stage
 • Kl. 15.30: The Savage Rose - Forest Stage
 • Kl. 16.45: Jada - Freedom Stage
 • Kl. 17.45: Liss - Forest Stage
 • Kl. 18.45: Analogik - Freedom Stage
 • Kl. 20.00: Carl Emil Petersen - Forest Stage
 • Kl. 21.15: Klumben & Raske Penge - Freedom Stage
 • Kl. 22.45: Top Gunn - Forest Stage

Kilde: Wall of Sound

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Det kan ramme andre at tage barnet ud for at holde ekstra ferie

Er det i orden at tage sit barn ud af skolen uden for skoleferierne, fordi det passer forældrene bedst at rejse på "skæve" tidspunkter? Tja, hvis Horsens Folkeblads følgere på Facebook er en rettesnor, er det helt op til forældrene. Omvendt slår lokale skoleledere fast, at det altså betyder noget at komme i skole hver dag - ikke mindst for klassens trivsel. Jeg kan godt forstå, at mange jagter en ski- eller solferie uden for de hundedyre rejseuger. En familie sparer mange penge ved at rykke afgangen en uge eller to. En anden anfører, at det for eksempelvis en sygeplejerske ikke er et ta' selv-bord at vælge ferie. Også et validt argument. I det hele taget lever mange i dag et arbejdsliv, hvor ferieugerne langt fra er skåret i granit. Traditionerne har flyttet sig gevaldigt på det punkt i de seneste generationer. Men der er også ting, der trækker alvorligt den anden vej: Antallet af forældre, der beder om fri på børnenes vegne, er stigende i Horsens Kommune. Det sker flere end 2000 gange på et skoleår - mod godt 1600 for bare tre år siden. En enkelt fridag til moster Odas begravelse tæller ikke med her. Vi taler om minimum fem dage inden for en kalendermåned, så i praksis handler det om ferierejser. Fortsætter den tendens, ender vi med klasser, hvor der i nogle uger bliver langt mellem eleverne. En skoleforsker i Politiken har også en pointe med følgende udmelding: - Danske forældre har en forbrugeragtig holdning til skolen. Forstået på den måde, at de ser det som skolens opgave at levere et godt tilbud til eleverne. Men deres egen indsats tænker de måske ikke så meget på at prioritere. Nej, et barn mister ikke vigtig læring af at være væk en uge eller fire i løbet af folkeskoleårene. Men handlinger har konsekvenser for andre: Lærere, skoleledere og ikke mindst klassekammeraterne. - Det er ren egoisme at tage barnet ud, lød det fra en forælder i Folkebladet. Så langt vil jeg ikke gå, for den enkelte kan have gode grunde til at bede om fri. Men tænk over signalet, der sendes: Det bør ikke være noget, "man bare lige gør".

Horsens

Se de mange billeder: Mange Horsens-borgere evakueret på grund af frygt for digebrud

Horsens

Vandet er faldet 30 cm: Vi har været meget heldige

Horsens For abonnenter

Anders har fire hektar jord under vand: Flaskehals på Gudenåen gør hans marker værdiløse

Horsens

Evakuerede beboere kommer ikke hjem i nat: Ring, hvis I behøver hotelværelse

Annonce