Annonce
Horsens

Få overblikket: KulisseLageret fejrer jubilæum med bands fra spillestedets 25 års historie

Jeppe Vind og hans hold på KulisseLageret er godt gang med at stable efterårets fødselsdagsprogram på benene. Arkivfoto: Søren E. Alwan
25 år gamle KulisseLageret er godt i gang med at fylde efterårets spilleplan ud.

Horsens: KulisseLageret fylder 25 år i år, og spillestedet i Horsens er godt i gang med at få ønsker opfyldt til sit efterårsprogram.

I efteråret markerer KulisseLageret bl.a. sit jubilæum med en allerede offentligjort koncert med Benal den 22. november, og derudover har koncerter med Barselona og Baal været kendt et stykke tid.

Nu er der imidlertid kommet flere nye navne til, fortæller spillestedsleder Jeppe Vind.

- Vi regner med, at vi har hele programmet på plads, inden vi går på sommerferie, og vi har bud ude, som vi afventer svar på. Enkelte kunstnere skal koordinere med udgivelse af nyt materiale og få deres turnéplaner til at gå op.

- Derudover har vi et par koncerter i Hard Rock Horsens-regi, en enkelt eller to metalkoncerter og jam sessions undervejs, siger Jeppe Vind.

Baal genopstår

For KulisseLageret er en grundidé med efterårets koncertplan at gribe fat i nogle af de navne, der i tidens løb har været med til at definere dansk musik og dermed spillestedet selv.

Et markant bidrag i den henseende er gendannede Baal, som spiller den 15. november, mens et af de horsensianske navne, som har en lang romance med KulisseLageret, er Esben Kronborg. Sangsmeden er på vej med nyt album, og det lokale spillested bliver formentlig en af de første scener, han besøger med sangene derfra.

Det er dog ikke kun i kælderen under Horsens Ny Teater, at KulisseLageret har en finger med i musiklivet. Spillestedet er en drivkraft i skabelsen af den ny Horsens-festival Wall of sound på Fængslet, som til september finder sted for anden gang i år, og Vind og co. står også bag koncerter andre steder i byen. Senest er Hush og guitarikonet Aske Jacoby føjet til programmet, og de skal spille i Sønderbro Kirke, som KulisseLageret samarbejder med om koncerten den 6. november.

I faktaboksen får du overblik over alle de navne, der indtil videre er kommet på plakaten.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Annonce