Annonce
Horsens

Ovenpå udmelding om lukning - butik venter stadig på sin skæbne

Sidst på ugen vil det stå klart, om tøjeksperten i Bytorv Horsens er blandt de butikker, der skal lukke eller må fortsætte som hidtil, lyder det fra PWT Group, der blandt andet står bag tøjbutikkerne Tøjeksperten. Arkivfoto: Morten Pape
Mandag meddelte PWT Group, der blandt andet ejer Tøjeksperten, at 20 butikslukninger og 180 afskedigelser står for døren. Om Tøjeksperten i Bytorv Horsens står til at overleve eller må dreje nøglen, er indtil videre uvist. Men der er en afklaring på vej, oplyser koncernen.
Annonce

Horsens: Lokalt er der stadig ingen melding om Tøjekspertens skæbne i Bytorv Horsens.

Butikschef Henrik Kelstrup kender derfor endnu ikke til udfaldet for sig selv og forretningen. Han henviser i stedet til ejerne, den nordjyske tøjkoncern PWT Group.

PWT Group, der blandt andet står bag tøjbutikkerne Wagner og Tøjeksperten, meddelte mandag, at man har taget hul på en redningsplan, og at planen, der skal sikre koncernens overlevelse, omfatter afskedigelser af 180 medarbejdere.

Inden ugen er omme, kommer vi med en samlet melding, og her gør vi det klart, hvilke butikker, vi desværre bliver nødt til at sige farvel til.

Brian Børsting

Annonce

Går efter samlet udmelding

I alt står 20 butikker til at skulle lukke, og den del vil blive meldt ud samlet, oplyser corporate marketingmanager Brian Børsting ved Folkebladets henvendelse tirsdag.

- Inden ugen er omme, kommer vi med en samlet melding, og her gør vi det klart, hvilke butikker vi desværre bliver nødt til at sige farvel til.

Brian Børsting forklarer, at der lige nu foregår forhandlinger med medarbejderrepræsentanter - en proces, der ligeledes forventes afsluttet inden længe.

- Det er i respekt for de igangværende forhandlinger og de involverede medarbejdere, at vi har valgt ikke at melde noget som helst detaljeret ud endnu. Det håber vi, der er forståelse for, siger han.

I en pressemeddelelse mandag lød det fra administrerende direktør i PWT Group, Ole Koch Hansen:

- Det er en hård beslutning, som desværre er absolut nødvendig, for at vi kan lykkes med at redde PWT og dermed et fortsat betydeligt antal arbejdspladser for dygtige medarbejdere.

- Jeg er frygtelig ked af det over for de medarbejdere, vi vil skulle sige farvel til, men der er desværre ikke andre muligheder.

Selskabet har i alt 84 egne butikker, der, som det ser ud nu, vil blive reduceret til samlet 64 butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce