Annonce
Østjylland

Ottende person varetægtsfængslet i voldsom sag: Gravid kvinde overfaldet og truet

Den 21-årige var for retten torsdag formiddag. Foto: Axel Schütt
Torsdag blev den ottende person i en voldsom sag varetægtsfængslet ved Retten i Aarhus.
Annonce

AARHUS: Torsdag formiddag blev en 24-årig mand varetægtsfængslet ved Retten i Aarhus. Det er der som sådan ikke noget odiøst ved, men det er der ved sagen, som den 24-årige var fremstillet i forbindelse med.

Han er nemlig den ottende person, der er blevet sigtet og varetægtsfængslet i sagen, der handler om både grov vold og trusler mod en 21-årig gravid kvinde i Skjoldhøjparken 5. maj, hvor den 21-årige ifølge sigtelsen blandt andet blev væltet omkuld på jorden, mens hun blev slået, sparket og truet af de otte mænd og kvinder, som også sprayede hende med peberspray og deodorant i ansigtet.

Årsagen til overfaldet var angiveligt, at den 21-årige er gravid med et barn, som den ene af gerningsmændene er far til - et barn, som gruppen ville have hende til at abortere. Udover overfaldene blev den 21-årige også truet med ting i stil med "vi ved, hvor du bor" og "hvis du ikke får aborten, så sker der noget værre."

Dørene til grundlovsforhøret blev lukket efter at sigtelsen mod den 24-årige blev læst op, da der stadig er en gerningsmand på fri fod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce