Annonce
Sport

Otte på stribe for HIC

Darryl Tucker gik forrest, da HIC besejrede Værløse. Arkivfoto

Værløse fra B-gruppen i basketligaen blev besejret med 101-94.

Værløse: HIC fortsætter den gode stime, som i weekenden kulminerede med en flot sejr over Bakken Bears i kvartfinalen i pokalturneringen. I ligaen var modstanderen af en noget lettere kaliber i udekampen mod Værløse, der endte med at blive besejret med 101-94 efter en pauseføring på 48-44.

HIC havde i de to første quarters svært ved at ramme det normale høje niveau, men bl.a. Oscar Jørgensen sørgede for at holde gang i måltavlen med tre tre'ere i andet quarter på lige så mange forsøg. Darryl Tucker faldt også i øjnene med 14 point og syv rebounds.

HIC skiftede en del ud og Charles Callison, der var profilen i sejren over Bakkens Bears i søndags, spillede blot 17 minutter. I det hele tager fordelte træner Arnel Dedic spilletiden godt ud. Syv spillere nåede over 20 minutter.

Kampen blev aldrig den store nydelse, men HIC leverede det fornødne håndværk og endte altså med en sejr på 101-94, og dermed har holdet nu vundet de seneste otte kamp i træk.Og allerede på søndag er der mulighed for at øge det antal til ni, når pokalsemifinalen ude mod EBAA bliver spillet i Aarhus.Pokalfinalen bliver spillet allerede den 2. februar i Horsens, så HIC har alle muligheder for at spille sig til en finale på hjemmebane. I den anden semifinale mødes Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved.Værløse-Horsens IC 94-101 (44-48)BasketligaenPointscorere for HIC: Brandon Tabb 26, Oscar Jørgensen 17, Darryl Tucker 14, Stefan Savic 14, Aladdin Barakeh 1. Cheikh Sane 6, Frederik Rungby 6, Charles Callison 6

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce