Annonce
AC Horsens

Optur for AC-kant, men udbyttet mangler

Louka Prip har siden kampen mod Silkeborg været en fast del af AC Horsens' startopstilling. Foto: Scanpix
Louka Prip har bidt sig fast i AC Horsens' startopstilling og leveret flere gode præstationer. Nu mangler udbyttet i form af mål og målgivende afleveringer.
Annonce

Horsens: Louka Prip skiftede 1. januar officielt fra Hvidovre i 1. division til AC Horsens i Superligaen, og med ni måneders tilløb er kantspilleren nu for alvor ved at bryde igennem i den bedste danske fodboldrække. Han indledte sæsonen på bænken, men Bo Henriksen gav ham chancen på højrekanten i kampen mod Silkeborg.

AC Horsens vandt det opgør med 3-0 og lige siden har Louka Prip spillet fast.

- Det har været en fin sæson for mig indtil videre. Jeg har fået bygget på mit offensive spil. I vores seneste kamp mod OB lykkedes det for eksempel meget godt at få sat nogle angreb op, siger kantspilleren.

- Vi mangler målene både fra mig selv og vores andre offensive kræfter, men det skal nok komme. Jeg har fået skabt mit eget fundament. Jeg føler, at jeg blevet mere sikker rent defensivt. Da jeg kom til AC Horsens løb jeg for meget rundt. Nu har jeg fundet min plads i vores organisation. Jeg kom til at sprinte for meget rundt, så jeg ikke havde kræfter og luft til det offensive. Nu passer tingene sammen, siger Louka Prip.

Louka Prip

Kom til AC Horsens i vinterpausen 18/19 fra Hvidovre.

Er på kontrakt frem til 31. december 2022

Sæsonen 2018/2019: 390 minutter fordelt på 12 kampe. Med i startopstillingen tre gange. Scorede en enkelt gang og blev ikke noteret for målgivende afleveringer.

Sæsonen 2019/2020: 675 minutter fordelt på ni kampe. Med i startopstillingen otte gange. Har scoret et mål og står ikke noteret for nogen assists.

Blev derudover mathvinder med sit mål til 2-1 i pokalsejren over Thisted.

Annonce

Giftigt venstreben

I pokalkampen mod Thisted blev han matchvinder, da han kort før slutfløjtet hamrede bold op i modsatte målhjørne langt ude fra.

- Jeg er inde i en god periode. Det hænger sammen med, at når jeg spiller fast, bliver relationerne til de andre også bedre. Jeg har lært de andre at kende, og de har lært, hvordan jeg spiller. Den slags kan man kun få på plads ved at spille kampene, siger Louka Prip.

Han har et giftigt venstreben og bliver brugt på højrekanten, så han kan trække ind i banen og afslutte, som i pokalkampen mod Thisted. Men højrebenet kan også bruges. Det er ikke som flere pensionerede AC Horsens-spillere. Spillere som Søren Friis og Lars Jensen brugte næsten udelukkende højrebenet til at stå på.

- Jeg har arbejdet med at slå indlæg med højrebenet. Det gør mit spil mere uforudsigeligt, siger Louka Prip.

Næste chance for at vise det i praksis bliver i hjemmekampen mod Hobro. AC Horsens har brug for en sejr og nogle mål.

- Det skal nok vende. Vi har manglet at blive farlige nok, men vi har skabt flere og flere chancer i de seneste kampe, siger AC-spilleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Horsens

Festligt lag endte med knytnæveslag

Annonce