Annonce
Horsens

'Bekymrende', siger politiet: Unge fra flere byer mødte op til formodet masse-slagsmål

Ifølge politiets oplysninger var det her på Nørremarksvej i nærheden af Hornsyld Idrætscenter, at de unge havde sat hinanden stævne for at slås. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Hornsyld: Der var øjensynligt et masseslagsmål under opsejling i området ved Hornsyld Idrætscenter fredag aften 16. april.

Ifølge Sydøstjylland Politi, der blev kaldt ud til stedet på Nørremarksvej omkring kl. 20.45, var omkring 15 unge stimlet sammen.

De udgjorde to grupper af unge, der dels kom fra Horsens, dels fra Hornsyld-, Barrit-, Juelsminde- og Hedensted-området.

Annonce

Politikommissær Hans Hoffensetz oplyser, at de unge, hvoraf nogle var troppet op med elefanthuer, som formentlig skulle bruges til maskering, er i alderen 16 til 18 år.

De nærmere omstændigheder omkring forsamlingens formål, kan han dog endnu ikke oplyse.

- Noget tyder på, at de mødtes for at komme i slagsmål, siger politikommissæren og uddyber, at der skete en enkelt anholdelse, da politiet kom frem for at opløse grupperne.

En mand på 17 år kunne, ifølge Hans Hoffensetz, ikke opføre sig ordentligt.

Han var truende overfor betjente på stedet, og han blev derfor anholdt for efterfølgende at blive løsladt igen, da han kunne overdrages til sine forældre.

Hans Hoffensetz oplyser, at de sociale myndigheder nu skal forsøge at udrede sagen, som politikommissæren kalder "bekymrende".

- De forebyggende afdelinger skal se på, om der er tale om unge, der i forvejen har problemer, eller som man kender i systemet, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Intens stemning ved retten: Dømte for dødsvold ført væk i håndjern under tilråb fra vennerne

Horsens

Kvik borger afslørede narkohandel

Annonce