Annonce
Kultur

Optimistrevy med mere albuerum

Revypersonalet er ved at gøre klar til Optimistrevyen... Der bliver en ekstra forestilling denne gang. Arkivfoto: Peter Hald
Ved at have fire forestillinger mod før tre bliver der knapt så pakket til revyen i Nr. Snede.
Annonce

Nr. Snede: Optimistrevyen i Nørre Snede er ved at være klar, og nu begynder billetsalget. Lørdag 18. januar er der billetsalg på det gamle diskotek Bak Inn på Strøget i Nørre Snede fra klokken 10 til 12. Hvis man ikke lige kan nå at købe billetter i dette tidsrum, skal man ikke fortvivle. Efterfølgende er der nemlig billetsalg i pølsevognen Steffs Place på Toftevej 1 i Nr. Snede.

Revyen har et par nyskabelser med hensyn til forestillinger. Der bliver for det første fire forestillinger mod før tre.

Der bliver nemlig to forpremierer henholdsvis tirsdag 28. januar og onsdag 29. januar kl. 18.30.

- Her har vi begrænset antallet af publikummer til 110 personer pr. aften. Sidste år fik vi lidt kritik på, at man sad for tæt til forpremieren. Men til disse to forestillinger sidder man ved borde som ved de øvrige forestillinger, og der er mulighed for at bestille smørrebrød til efter revyen, fortæller Erik Lund, der er formand for foreningen Amatørscenen Optimisterne.

Ved billetsalgs-dagen nu på lørdag 18. januar vil Marie Meyland fra Steffs Place være til stede og tage mod bestillinger af smørrebrød til tirsdag og onsdag. Ellers bestilles smørrebrøddet direkte ved Steffs Place og vil stå klar på Bak Inn til efter forestillingen.

Ved selve den officielle premiere fredag 31. januar fra klokken 18 til 02 er der spisning før revyen og ”cafestemning” i salen efter. Næste og sidste forestilling lørdag 1. februar fra kl. 18 til 02 er med spisning, revy og dans.

Erik Lund oplyser, at Optimistrevyen rent økonomisk hviler i sig selv.

- Det løber rundt. Sidste år fik vi et lille overskud på cirka 7000 kroner, og vi har også noget egenkapital. Vi skal heller ikke ud og tjene eller bruge en masse penge. Formålet er simpelthen at have nok til at lave revy for, understreger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce